İddiaya göre Bir TIR'ın deposundan dökülen mazot nedeniyle kayganlaşan yolda 34 aracın çarpışmasıyla meydana gelen zincirleme trafik kazasıyla ilgili soruşturma sürüyor, olayla ilgili TIR sürücüsü Yılmaz S gözaltına alındı. 15 kişinin yaralandığı kazada yaşamını yitiren Mehtap Soylu'nun (41), Ankara Karşıyaka'da toprağa verileceği öğrenildi.

Can pazarının yaşandığı kazada araçların akordiyon gibi birbirlerinin üstüne çıktı. Zincirleme kazada Orhun Soylu yönetimindeki 38 GY 652 plakalı otomobilde bulunan eşi Mehtap Soylu (41) yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de yaralandı. Mehtap Soylu'nun kağıt gibi bükülen otomobilde sıkışan cenazesi ekiplerin çalışması sonucu çıkarılarak İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yine ekiplerin sıkıştıkları araçlardan çıkardıkları yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları müdahalelerin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hastanelere kaldırılan yaralılardan 15 kişinin tedavi altına alındığı, ayrıca 5'den fazla yaralının da ayakta tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildikleri öğrenildi. 

Ankara- Bursa istikametinde ise trafik 3.5 saat boyuncu tamamen dururken, karayolunda kilometrelerce mesafe araç kuyruğu oluştu. Araçların kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı

Öte yandan kazad hayatını kaybeden Mehtap Soylu eşi Orhun Soyluyla birlikte tatil için Ankara'dan Balıkesir ayvalık için gittiği öğrenildi. Feci kazada hayatını kaybeden Metap Soylu Ankara'da toprağa verilecek. Kazayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor.

Editör: Süper Kanal TV