3 kulvarda mücadelesine devam eden İnegöl Belediyespor Salı günü kendi sahasında önemli bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin devlerinin yarıştığı Efeler Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor voleybol takımının zorlu müsabakası öncesi Başkan Alper Taban açıklama yaparak Beşiktaş ile oynanacak karşılaşmaya ilçedeki tüm sporseverleri davet etti.
20 ŞUBAT SALI SAAT:17.00
Salon sporlarına olan ilginin artmasına vesile olan parkenin prensleri, ligin 21. Haftasında Beşiktaş’ı İnegöl Spor Salonunda konuk edecek. 20 Şubat Salı günü saat 17.00’da kritik bir maça çıkacak Belediyespor Voleybol takımı sahadan mutlak galibiyet ile ayrılmak istiyor.

“BİZİM YEGANE AMACIMIZ SALON SPORLARINA OLAN İLGİYİ DAHA DA ARTTIRMAK”
Belediyespor Voleybol takımının oynayacağı zorlu Beşiktaş maçı öncesi açıklama yapan Belediye Başkanı Taban; “Belediyespor bu sezon yine 3 zorlu kulvarda mücadele ediyor. Voleybolda A takımımız Efeler Ligi’nde mücadele verirken, voleybol 2. Liginde ise Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor takımımız mücadele ediyor. Ayrıca Türkiye Basketbol 2. Liginde de Serra Sünger Belediyespor olarak mücadele ediyoruz.3 kulvarda da temsilcilerimiz ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Bizim yegane amacımız salon sporlarına olan ilgiyi daha da arttırmak. Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını göstermek istiyoruz. Takımlarımızın kendi liglerinde zorlu rakipler karşısında her geçen gün daha da artan bir performans göstereceklerine inancımız tam. Uzun soluklu bu lig maratonunda alacağımız iyi sonuçlar ile inşallah hedeflediğimiz ve arzuladığımız noktalarda sezonu bitiririz” dedi.
“BEŞİKTAŞ’A GEÇİT VERMEYECEĞİZ”
Efeler Liginde mücadele eden Belediyespor voleybol takımının Salı günü saat 17.00’da Beşiktaş takımını konuk edeceğini ifade eden Taban, “Sezonun 21. haftasında kendi seyircimiz önünde zorlu bir mücadele vereceğiz. Geçen hafta deplasmanda ligin flaş ekiplerinden Afyon Belediye Yüntaş takımını mağlup etmeyi başardık. Aldığımız bu sonuçla ligde çetin bir ceviz olduğumuzu tüm rakiplerimize gösterdik. Efeler Ligi’nde heyecan artık en üst düzeyde. Telafisi olmayan maçlara çıkıyoruz. Ligde istediğimiz yerde değiliz. Özellikle çok arzuladığımız ve istekli olduğumuz maçlardan maalesef mağlubiyetle ayrıldık. Her maç bizim için final niteliğini taşıyor. O yüzden Salı günü karşılaşacağımız Beşiktaş’ı mutlaka yenmemiz gerekiyor. Rakibimiz ligde istediği yerde değil ama her maçta mücadelesini ortaya koyan bir takım. Dikkatli olmamız gereken bir maç. Maçın kağıt üzerinde değil sahada kazanıldığını unutmadan, takım halinde tek yürek olarak seyircimizin de desteği ile Beşiktaş’a geçit vermek istemiyoruz” şeklinde konuştu.

Taban son olarak; “Salı günü oynanacak olan bu önemli karşılaşmaya tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz. Voleybol maçlarında her zaman yanımızda itici bir güç olarak yer alan sporsever halkımıza teşekkürlerimizi sunuyor, sporun yaşamımızın bir parçası olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.
Editör: Süper Kanal TV