Sultan Abdülhamid Han’ın 177. Doğum Yılı nedeniyle Sultan Abdülhamid Han Kültür ve Eğitim Derneği  bir takım programlar gerçekleştiriyor. Dernek yönetimi inegöl orman işletme müdürlüğü ve Abdülhamid ortaokulu işbirliğinde boğazköy girişinde 177 adet fidan dikimi yaptı.

Bölgeye gelen çok sayıda öğrenci orman işletme müdürlüğü tarafından getirilen fidanları elleriyle dikti. Ağaç dikiminin ardından bir açıklama yapan  Sultan Abdülhamid Han Kültür ve Eğitim Derneği başkanı Turgay Yazıcı şunlar söyledi. Biliyorsunuz önemli insanlar doğum günlerinde anılırlar bizde farkındalık oluşturma adına  inegöl belediyesi, inegöl orman işletme müdürlüğü ve Abdülhamid ortaokul ile birlikte Abdülhamid Han'ın doğumun 177. yılı anısına 177 adet fıstık ve Çam fidanı diktik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger ise yapılan etkinlik gerçekten  güzel ve anlamlı. Sultan Abdülhamid Han’ın 177. Doğum Yılı anısına boğazköy barajının hemen kenarına fidan dikimi yaptık. Bizde fidanımızı diktik Allah hayırlı uğurlu etsin.