/resimler/2016-1/1/1615244387531.jpg

 

Uyuşturucudan yeni kurtulduğu bildirilen ve 11 günden beri kayıp olan 15 yaşındaki kızın üvey babası, sokak sokak kızını arıyor.

Eskişehir´de ikamet ederken 11 gün önce evinden kaçtığı iddia edilen 15 yaşındaki Gülse Yürük´ün ailesi kızlarının hayatından endişe duyuyor.

Bin adet bastırdığı üvey kızının üzerinde resmi bulunan broşürleri sokaklardaki duvarlara ve direklere asan baba, 11 gündür kızını arıyor.

Kayıp kızın üvey babası Adnan Atılgan, eşi Sabriye Yürük ile birlikte en son görüldüğü yer olan İnegöl´de kızlarını sokak sokak aradıklarını ifade etti.

Üvey kızının ikamet ettikleri Eskişehir´den 11 gün önce evden çıkıp gittiğini ifade eden üvey baba Adnan Atılgan, “Kızım daha önce Orhangazi´de uyuşturucu tedavisi gördü. Tedavinin ardından kızım evimize geldi. 4-5 çok iyi gitti. Telefonuyla internetten İnegöl´de ikamet eden kişilerle arkadaşlık yapmaya başlıyor. Annesinin memleketi İnegöl olduğu için buradan arkadaşlar ediniyor. Sosyal medyadan arkadaşları kızımızı İnegöl´e çağırıyorlar. İnegöl´e geliyor. Bizde kayıp olduğunu anlayınca emniyete başvurduk.” Dedi.

KIZIMIN HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUM

Kaybolmasının ardından iki gün sonra kızının kendisini aradığını ifade eden Atılgan, “Beni telefonla aradı. Baba ben İnegöl´de kız arkadaşımın yanındayım, çok özür dilerim dedi ve telefonu kapattı. Ondan sonra ben İnegöl´e geldim ve İnegöl´de sokak sokak gezerek kızımı arıyorum. 11 günden beri bir ses yok. Eşimin yakınları iki gün önce kızımızı kuyumcular çarşısı mevkiinde görmüş. Haberi alır almaz emniyet müdürlüğüne gittim ve durumu anlattım. Mobese kameraları inceleniyor. Kızımın hayatından endişe ediyorum. Annesi perişan. Gezmediğimiz yer kalmadı. Görenlerden destek bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Editör: Süper Kanal TV