Akşam saatlerinde sinanbey mahallesi muratbey caddesinde bulunan bir tekel bayii düzenlenen silahlı saldırı olayında Yılmaz Coşkun yürek yaralandı. Ayaklarında vurulan şahıs olay yerine gelen ambulansla inegöl devlet hastanesi acil servisine kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralı Bursaya sevk edildi..

1 SAAT SONRA İKİNCİ SİLAHLI KAVGA 

Bu olayın ardından inegöl emniyeti geniş çaplı soruşturma başlattı. Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Hasan B'nin yakalanması için çalışma başlattı. Bu olayın ardından bir saat sonra muratbey caddesi üzerinde aynı grup sokak ortasında pompalı tüfeklerle çatıştılar. Çıkan çatışmada ilk olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Hasan B ile Enes K isimli şahıslar yaralandı. Her iki yaralı özel araçla hastaneye kaldırıldı. Yaralılar burada yapılan tedavinin ardından müşade altına alındılar. Emniyet Ekipleri şimdi bu olaya karışın şahıs veya şahısların yakalanması için çalışmalarını sürüdüryor.


MURATBEY CADDESİ TRAFİĞE KAPATILDI
Olayı ardından polis ekipleri muratbey caddesini trafiğe kapattı. Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri ile asayiş ekipleri cadde üzerinde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemler sonrası yol tekrar trafiğe açıldı.

HASTANEDE GÜVENLİK ÜST SEVİYE ÇIKARILDI

Çıkan silahlı çatışmaların ardından inegöl emniyeti acil servis önünde önlemler aldı. Çok sayıda polis ekibi her hangi bir olayın yaşanmaması için yoğun güvenlik önlemleri aldı. Hastaneye takviye olarak çevik kuvvet ekipleride getirildi

Olayla ilgili soruşturma sürdürüyor

Editör: Süper Kanal TV