En son Rize’nin Fındıklı ilçesinde görülen ve 30 Aralık tarihinden bu yana kendisinden haber alamayan Deniz Demir’in kaybolması ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Siyasettin Özaydın isimli şahıs İnegöl’de gözaltına alındı.
Müge Anlı’nın sunduğu Tatlı Sert Programı’na katılan Deniz Demir’in ailesi, çocuklarının bulunması için yardım istemişti.

OLAY
Deniz Demir’in ailesi, çocuklarının bulunması için Müge Anlı’ya başvuruda bulundu. Ailenin verdiği bilgilere göre, Deniz Demir ve eşi Hakime Demir arasında küçük bir tartışma yaşamış, tartışma sonrasında Hakime Demir kimseye haber vermeden Rize’nin Fındıklı ilçesinde yaşayan ailesinin evine gitti.

Olayın ardından eşinin annesinin yanında olduğunu öğrenen Deniz Demir, 10 gün sonra eşini almak için Rize’nin Fındıklı ilçesine gitti. Burada eşi ile konuşup anlaşan Deniz Demir, Bursa’ya geri dönmek için kendisi ve eşine bilet satın alıyor ancak yola çıkmadan bir gün önce akşam 19.00 sularında otobandan Siyasettin Özaydın isimli şahsın aracına bindiği kameralara yansıyor. Kameralara yansıyan görüntü ise Deniz Demir’in son görüntüsü olarak kayıtlara geçti.

Kayıp Deniz Demir’in en son görüştüğü olan Siyasettin Özaydın, Deniz Demir’in dikkatleri üzerine çekip, eşine ders vermek adına ortadan kaybolduğunu ve yakın zamanda ortaya çıkacağını düşündüğünü ifade etmişti. 

OLAY İNEGÖL’E KADAR SIÇRADI
Deniz Demir ile son görüşen isim olan Siyasettin Özaydın, iddiaya göre el edilen delillerin ardından yakalama kararı alındın.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından İnegöl Adliye Sarayı yakınlarda bulunan Siyasettin Özaydın yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan Siyasettin Özaydın’ın Rize Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek işlemlerinin orada devam edeceği öğrenildi.

Editör: Süper Kanal TV