İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, Sigorta Haftası münasebetiyle İTSO Sigortacılar Meslek Komitesini makamında ağırladı.  Ziyaret esnasında bir konuşma yapan İTSO Sigortacılar Komitesi Başkanı Ayşe Tuzcuoğlu, sigortacılığın gerek iş gerekse sosyal hayat içerisinde hayati önem taşıdığını ve toplumun sigorta hususuna daha ciddi bir bakış sergilemesi gerektiğini belirterek bugüne kadar kendilerine verdikleri desteklerden dolayı İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ’a teşekkürlerini iletti. 
“HER ŞEY OLUR, SİGORTASIZ OLMAZ”
İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ise, “Ekonomimizin gelişebilmesi, varlıklarımızın, değerlerimizin korunabilmesi, insanların rahat ve huzurlu bir şekilde hayatlarını sürdürebilmeleri için karşı karşıya kaldığımız risklerin sigortalanması gerekmektedir. Ülkemiz sigortacılık sektörünün en büyük ve önemli dağılım kanalı olan sigorta acenteleri toplumun sigorta bilincinin artırılması, vatandaşlarımızın doğru teminatlarla uygun poliçelere ulaşabilmesi için var gücüyle çalışmaktadır. Acentelerimiz teklif, poliçe, tahsilat ve hasar başta olmak üzere tüm süreçlerde hem sigortalılara hem de sigorta şirketlerine yardımcı olmaktadır. Hayat bu, her şey olur sigortasız olmaz diyerek başta sigorta acentelerimizin, ofis çalışanlarının ve sigortalıların Sigorta Haftasını en içten dileklerimle kutlarım” ifadelerini kullandı. 
Gerçekleştirilen ziyarette Sigortacılar Komitesi Başkanı Ayşe Tuzcuoğlu ve beraberindeki komite üyeleri, Başkan Yavuz Uğurdağ’as çiçek takdiminde bulundular.