Seksenlik Adike Ninenin 59 yıl önce Trabzon’a bağlı Çaykara ilçesinde geçirmiş olduğu talihsiz bir kaza sonucu Elleri ve Ayakları felç oldu. İnegöl’e yıllar önce ailesi ile birlikte yerleşen seksenlik çınar yıllar sonra İnegöl’de eşini kaybedince yalnız başına yaşamaya başladı. Burhaniye Mahallesi Uzay sokak üzerinde tek katlı, derme çatma sobalı evde yalnız başına yaşayan Adike nine yaşamını hayırseverlerden ve İnegöl Belediyesinden gelen yardımlar ile sürdürürken, evinin temizliğini, sobasını yakmayı, elleri engelli olmasına rağmen kendisi yapıyor.
Seksenlik Çınar Adike Çakmak’ın hayattaki en son isteği ise 12. Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin 1. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı dünya gözü ile bir kez görebilmek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı görebilmek için her yolu deneyen Adike Nine çevresindekilerden rica ederek bin bir zorluk içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa mitingine bile gitmiş ancak Cumhurbaşkanını göremeden geri dönmüş. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 09 Ekim Çarşamba günü İnegöl’ün en önemli tanıtım araçlarından bir tanesi olan 42. MODEF EXPO Uluslararası Mobilya Fuarı ziyareti için İnegöl’e geleceğini duyan Adike nine Cumhurbaşkanını belki görürüm umuduyla büyük bir heyecanla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İnegöl’e gelmesini bekliyor.


  09 Ekim Çarşamba günü 42. MODEF EXPO fuar ziyareti için İnegöl’e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kendisini görüştürmeleri konusunda yakın çevresinden, torunlarından, yeğenlerinden yardım isteyen Adike Çakmak akrabalarına, “Benim sizlerden son isteğim, beni dünya liderimiz Reisi Cumhurumuz ile bir kere görüştürün, yoksa size hakkımı helal etmem.” Dedi.
  Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek isteyen ve yakınlarına, “Benim sizlerden son isteğim, yoksa size hakkımı helal etmem” diyen seksenlik Adike Nine’nin yakınları ise çareyi basın yolu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyurmaya çalıştılar.  Bursa’ya kadar gittim ama kendisiyle görüşemedim ama İnşallah, Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanı ile görüşeceğim. Sayın Cumhurbaşkanım öncelikle Selamünaleyküm ve Rahmetullahu ve Berakatuhu çok çok sevgili Reisi Cumhurum seni görmeyi çok istiyorum ama görüşene kadar inanmıyorum çünkü çok yalvardım olmadı. İnşallah şimdi olur. Senin gibi Lider, senin gibi Reisi Cumhur, senin gibi sadece Türkiye’nin değil bütün Dünyanın Lideri ile görüşmeyi çok istiyorum. Sayın Reisi Cumhurum size çok çok teşekkür ederim, ben ve benim gibi olanlar mağdurlar, engelliler, dertliler, hastalar senin kanunundan, senin konuşmalarından, senin yardımından hepimiz faydalanıyoruz ve hepimiz memnunuz. Malulen ben 59 senedir felçliyim. Malulen maaş alıyorum ilk aldığım zamanlar aldığımız maaş azdı ve yetmiyordu. Sen Reisi Cumhur olduktan sonra artı ve şimdi ise 1750 Türk Lirası oldu. Sayın Cumhurbaşkanım sizi göreceğim ümidiyle çok heyecanlıyım İnşallah bu heyecan seni görünce bitecek. Çok teşekkür eder, gözlerinden öperim. Ben senden çok çok çok memnunum Rabbim ömrünü uzun etsin. Benim ömrümden ne kadar kaldıysa senin ömrüne eklensin de İnşallah ne kadar aç, mağdur, zor durumda olan varsa senin sayende doyar ve rahata kavuşur. İnşallah da Rabbim de beni sana kavuşturur da seni ölmeden bir kere görürüm.” İfadelerini kullandı. Son olarak Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen Seksenlik Çınar Adike Çakmak; “Duydum ki Reisi Cumhurum İnegöl’e Geliyormuşsun, o kadar çok sevindim o kadar çok memnun oldum ki anlatamam. Seninle görüşmek istiyorum. Çok denedim 2 sene İnegöl’e geldiğinizde ve Bursa mitinglerinize geldim ama beni sizinle görüştürmediler. İnşallah bu sefer sizi görmeyi Rabbim bana nasip eder. Sizi çok seviyorum ve Allah’ıma emanet ediyorum.” Dedi