Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut ÖNEŞ ve İnegöl Sosyal Hizmet Merkezi Kuruluş Müdürü Serpil NOYAN; İnegölde  ikamet eden Şehitlerimizden 2017 yılında Bingöl’de Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin GENÇER,  1984 yılında Diyarbakır’da Şehit olan Er Erol MEMİŞ ve 2016 Hakkâri Çukurca da Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yavuz METE’ nin ailelerini ziyaret edildi.

Kurum müdürleri ziyaretlerde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül SAYAN KAYA  selamlarını illetiler. Ziyaretler esnasında oldukça duygusal anlar da yaşandı. Şehit ailelerine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından özel olarak yaptırılan tabloları ve hediye paketleri Bakan Fatma Betül Sayan Kaya adına takdim edildi.

İl Müdürü Erkut ÖNEŞ yaptığı açıklamada; “Bizler ne yapsak vatan uğruna, bayrak uğruna, evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Ancak bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimiz ile vücudundan bir uzvunu vatan uğruna kaybetmiş gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz, göstereceğiz. Devletimizin imkânları kendilerinin her zaman hizmetindedir.” dedi.