İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı Müfit Besler, Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi’nde bulunan 1250 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Oy kullanma işleminin ardından konuşan İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı Müfit Besler, “24 Haziran seçimleri kapsamında oyumuzu kullandık. İnşallah her şey çok güzel olacak. 25 Haziran’da yeni bir Türkiye’ye uyanacağız. Katılım çok güzel. İnsanlar sandığa gelip tercihlerini kullanıyorlar. Sonuçlarının ülkemiz için hayırlı olmasını istiyoruz. Cenab-ı Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin” dedi.
 İYİ Parti Bursa Milletvekili Adayı Hasan Toktaş, Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi’nde bulunan 1250 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Oy kullanma işleminin ardından konuşan İYİ Parti Bursa Milletvekili Adayı Hasan Toktaş, “Bir seçim kampanyasını da sağ salim bir şekilde atlattık. 24 Haziran seçimlerine katılma imkânımız oldu. İnegöl’de Halil İnalcık Lisesi’nde oyumuzu kullandık. Bu seçimin kazasız, belasız hayırlısı ile tamamlanmasını ve millet iradesinin sandığa doğru şekilde yansımasını ve sonuçların doğru şekilde alınmasını temenni ediyorum. Milletimizin iradesi en doğru olanıdır ve buradan çıkacak sonuca hepimiz rıza göstermeliyiz. Daha iyi bir Türkiye olması arzusuyla Sayın Meral Akşener ve İYİ Parti’nin iyi sonuçlar almasını temenni ediyoruz. Sonuçlar ne olursa olsun milletimizin hayrına olacaktır” dedi.