Bugünden itibaren hizmet vermeye başlayan sarı otobüsler her gün 07.20 ile 09.00 akşamları ise 17.40 ve 19.20 olmak üzere günde 4 sefer yapacaklar. Bukart ile biniş yapılırken, 65 yaş üstüne otobüsler ücretli olacak. 


ULU CAMİ'YE GİTTİLER


Sarı otobüs yolcularından Selahattin Kahraman, Bursa’ya her zaman gitmediğini ifade ederek, “Sarı otobüsler ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Seferlerin artmasını bekliyoruz. Bizde bu gün sarı otobüsleri kullanalım istedik. Sarı otobüslerle ilk kez Ulucami'ye gideceğiz” dedi. Hüseyin Beler ise, uygulamanın güzel olduğunu ifade ederek, sarı otobüslerin İnegöl’e hayırlı olmasını temenni etti.


Diğer yolcu Şaban Emre ise, “Her gün Bursa’ya gidip geliyorum. Benim için çok güzel bir şey. İnegöl otobüsleri çok dar. Bu otobüs büyük ve rahat” dedi.

SEFERLERİN ARTMASINI İSTİYORUZ


Yılmaz Kuzu da, “Vatandaşların beklediği bir şeydi. Bu uygulamanın sadece sabahları iki, akşamları iki sefer olarak kalmasını istemiyoruz. Saat başı, hatta mümkünse yarım saatte bir seferler olmasını istiyoruz. Çünkü Bursa’nın birçok ilçesinde bu uygulama var. Madem Bursa Büyükşehir sınırlarındayız, bu uygulama olması gereken bir şeydi. Bir çok kişi günü birlik Bursa’ya gidiyor. Daha sık olmasını istiyoruz” dedi. 

HALKIMIZI MEMNUN ETMEK İÇİN HER TÜRLÜ YOLU DENEYECEĞİZ


S.S. 32 Nolu Minibüs ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Yüksel Beyhan, halkı memnun etmek için her türlü yolu deneyeceklerini belirterek, "Bizde bagaj alma sorunu yok. Muavin var. Her türlü konfor da var. Biz de halkımızı memnun etmek için her türlü yolu deneyeceğiz” dedi.


S.S. 24 Nolu Minibüs ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Başkanı İsmail Manavoğlu da ilk seferlerine başlayan sarı otobüs uygulamasının hayırlı uğurlu olmasını diledi.