İnegöl belediyesi Ekim ayında ikinci kez meclis toplantısında biraraya geldi. Yapılan toplantıda 2 madde görüşülerek karara bağlandı. Maddeler arasında yer alan 2020 yılı ücret tarifesi görüşmesinde bir çok kaleme zam yapıldı. Zamlar arasında yer alan  İnegöl Belediyesi salonda nikah için alınan ücretleri 450 TL'den 750 TL'ye çıkardı.

Konuyla ilgili söz alan iyi parti Belediye Meclis üyesi İsmail Karaman bu ücretin çok olduğunu belirterek salonlarda yapılacak olan nikah ücretinin eski rakamda kalması gerektiğini belirtti. Karaman böylelikle meclis olarak genç çiftlere bir katkıda ve destekte bulunmuş olacağını ifade etti. 

Belediye Başkanı Alper Taban ise fiyat artışı olabilir belki ama burada gelecek olan paralarla gençler için harcanacağı belirterek evlenecek olan çiftlerinde gençlere bir katkıda bulunmuş olacağını ifade etti.

İyi partinin teklifi kabul görmezken alınan kararla artık düğün salonlarında nikah kıyacaklar bundan sonra 450 TL yerine 750 TL ödeyecek.  Evlilik Cüzdan bedeli ise 15 TL'den 20 TL'ye çıkartıldı.