Şahin Küskü'ye ait olan Haski  cinsi beyaz Sibirya Kurdu köpek, sahibinin geçtiğimiz aylarda geçirdiği rahatsızlık sebebiyle hastanede yatmasından dolayı günlerce hastane kapısında ayrılmayarak kapıda beklemesi herkesin dikkatini çekmişti.  Sahibi hastane kapısında bekleyen  sibirya kurdu köpek haberlerede konu olmuştu.
 
Haski'nin sahibi Şahin Küskü günlerdi köpeğini arıyor. Köpeğinin  geçtiğimiz Cumartesi günü kaybolduğunu belirten küskü ilçe halkından yardım istedi. Konuyla ilgili açıklama yapan şahin Küskü şunları söyledi. "Cumartesi günü Atatürk Bulvarı üzerinde bir mağazaya girdim çıktığımda köpeğimi bulamadım.

Köpeğim  Haski cinsi beyaz Sibirya Kurduydu. Köpeğin benim sözümü dinler benden ayrılmazdı. Ben bir yere gittiğinde o beni mutlaka dışarda bekliyordu. Ama bu sefer bölye olmadı. Çıkarıya çıktığımda köpeğim yoktu. Günlerdir arıyorum bulamadım. Mutlaka birileri aldı köpeğimi görenlerin  0555 016 04 016 telefon numarasından bana ulaşmasını rica ediyorum. Köpeğim benim için çok değerli. 

Editör: Süper Kanal TV