Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye halkını akşam saat 21.00'de camlara ve balkonlara çıkarak sağlık personellerini alkışlamaya ve destek olmaya çağırdı. Bakan Koca'nın çağrısına kayıtsız kalmayan İnegöllü vatandaşlar hem cam ve balkonlardan hem de İnegöl devlet hastanesine giderek sağlık çalışanlarına destek ve moral verdiler. 
İnegöl devlet hastanesi acil servisinin bahçesine geçtiğimiz gün Kızılay İnegöl şubesi, İnegöl Jandarma komutanlığı personelleri gelerek hastanede çalışan sağlık personellerine moral vermek için ayakta alkışladılar.   
İnegöl devlet hastanesinde çalışan sağlık çalışanlarına bir sürprizde Burhaniye Mahalle muhtarı Coşkun Yıldız’dan geldi.  Muhtar Coşkun Yıldız evinde yaptırdığı ev yapımı 2 tepsi baklavayı tüm sağlık çalışanlarına ikram ederek bu zor süreçte kolaylıklar diledi.
Bir diğer sürpriz ise İnegölspor taraftarlarından geldi. İnegöl devlet hastanesi poliklinikler tarafında bulunan bahçede sağlık çalışanları için meşale yakıp slogan atan İnegölspor taraftarları tüm sağlık çalışanlarını bir dakika ayakta alkışlayıp, ‘size minnettarız’ sloganları ile tüm sağlık çalışanlarına adeta moral depoladılar.
Son olarak İnegöl devlet hastanesinde çalışan sağlık çalışanlarını unutmayarak onları ziyaret gelerek onlara moral verenler ise İnegöllü Romanlar oldu. İnegöl Romanlar kültür ve yardımlaşma derneği başkanı ve üyeleri sağlık çalışanlarını bir dakika boyunca ayakta alkışladılar.

Editör: Süper Kanal TV