2021-YKS tercih işlemleri, 05 Ağustos 2021 tarihinde başlayacaktır. Adaylar tercihlerini, 05-13 Ağustos 2021 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleriyle veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından kendileri yapacaklardır. Tercih işlemleri, 13 Ağustos 2021 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunda, 2019 yılında kurulduğu açıklanan inegöl'deki Sağlık Bilimleri Fakültesi yer almadı. 2 yıl geçmesine rağmen  tercih listesine giremeyen fakülte bu yıl da öğrenci kabul etmeyecek.

Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzuna göre; İnegöl İşletme Fakültesi’nde İşletme, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik ve Yönetim Bilişim Sistemleri, İnegöl Meslek Yüksek Okulunda ise Çocuk Gelişimi, Dış Ticaret, Elektrik, İlk ve Acil Yardım, İnşaat Teknolojisi, İşletme Yönetimi, Makine, Mobilya ve Dekorasyon, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Pazarlama ve Tekstil Teknolojisi bölümleri yer alıyor.