İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevi’nde kalan vatandaşlar, geçtiğimiz Cumartesi akşamı hazırlanan sürpriz konserle unutulmaz bir gece yaşadı. TRT sanatçısı Sabahat Aslan, huzurevi bahçesinde buradaki vatandaşlar için özel olarak verdiği konserle büyük coşku yaşattı.

Grup Asya solistlerinden Mesut Altunel, yakın dostu Sabahat Aslan’ın Bursa’da katıldığı bir programın ardından TRT sanatçısı Aslan’ı İnegöl’e davet etti. İnegöl Belediyesi ile iletişime geçip Sabahat Aslan’ı Fatma Göztepe Huzurevi’nde buradaki vatandaşlara moral olması adına mini bir konser için davet etmek istediğini ifade eden Altunel’in talebi üzerine, İnegöl Belediyesi’nin de katkılarıyla Huzurevi binasının bahçesinde konser için alan hazırlandı.
UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI
Belediye Başkan Yardımcıları Alper Taban ile Gülhan Şahin’in de katıldığı konserde TRT Sanatçısı Sabahat Aslan, Grup Asya orkestrasıyla Huzurevi sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattı. 1 saatlik bir program olarak hazırlanan konser, huzurevi sakinlerinin yaşadığı coşkuyla geç saatlere kadar devam etti.

KÖŞK GİBİ HUZUREVİ
2 buçuk saat boyunca farklı eserlerle dinleyenlerine müzik ziyafeti sunan Sabahat Aslan, gecenin sonunda kısa bir konuşma da yaparak duygularını ifade etti. İnegöl Belediyesi’ne hayata geçirilen bu son derece modern huzurevi binası için teşekkür eden Aslan, “Belediyemizin ellerine sağlık. Köşk gibi bir huzurevi binası yapılmış. Burada bu akşam sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu oldum. Aslında 1 saat olarak planlamıştık konseri ama hepimiz öyle eğlendik ki 2 buçuk saatte anca bitirebildik. Sizlerle buluşmama vesile olan başta Mesut Altunel olmak üzere İnegöl Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.
Konserin ardından Belediye Başkan Yardımcıları Alper Taban ve Gülhan Şahin’de TRT Sanatçısı Sabahat Aslan’a teşekkür ederek çiçek takdim ettiler. Grup Asya solistlerinden Mesut Altunel’de yakın dostu Sabahat Aslan’a kendi elleriyle yaptığı oyma dut bağlamayı burada hediye etti. Konser sonrası Sabahat Aslan huzurevi sakinleriyle bol bol fotoğraf çektirmeyi ve onlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.