Cuma akşamı gerçekleşen ziyarete, Aliya Düşünce Derneği başkanı Ahmet Sert ve yönetim kurulu ile Saadet Partisi ilçe başkanı Hasan Eroğlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Hasan Eroğlu ve ekibine başarılar dileyen Ahmet Sert, “Hakikat arayışı ile yola çıktık. Amacımız, sevdiğimiz ve ait olduğumuz İslam düşüncesinin, toplumumuza ve ailemize olan beklentilerini okuyan, araştıran ve bunu hayatına idame ettiren bir nesil yetiştirmek istiyoruz” dedi. Türkiye ve Bosna Hersek’te bir çok üniversitede Aliya Toplulukları oluşturduklarını, bir çok farklı noktada akademik çalışmalar yaptıklarını, yine alanında uzman akadamik personellerin katılımıyla ülkemizin farklı bölgelerinde konferans ve seminerler düzenlediklerini belirten Sert, Aliya Düşünce Derneği olarak amaçlarının Aliya İzzet Begoviç’in düşüncelerinin, mücadelesinin bilinmesi ve yeni nesillere aktarılması olduğunu söyledi.

Merhum Erbakan hocamız ile Aliya İzzet Begoviç’in dostluğuna ve ortak yönlerine de değinen Ahmet Sert, bundan sonraki süreçte birlikte daha fazla faaliyette bulunmak istediklerini belirtti.

Ziyarette konuşan Saadet Partisi İnegöl ilçe başkanı Hasan Eroğlu ise, ziyaretlerinden dolayı Aliya Düşünce Derneğine teşekkür etti. Milli Görüş Hareketinin Lideri Merhum Erbakan hocamız ile Aliya izzet Begoviç arasındaki hukuka, kardeşliğe ve ortak yönlere vurgu yaparak, Bosna nın, Aliya İzzet Begoviç’in Milli Görüşçüler açısından önemine değindi. Program Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocanın Bosna ile ilgili konuşmasının gösterilmesinin ardından sıcak bir ortamda devam etti
Editör: Süper Kanal TV