31 Mart seçimleri öncesi aday tanıtım töreni düzenleyen Saadet Partisi, kapalı spor salonuna sığmadı.

 “Seçimlere Tek Başına Giriyoruz”

Aday tanıtım töreninde projelerini de açıklayan Saadet Partisi İnegöl Belediye Başka Adayı Hasan Eroğlu, "31 Mart´ta, İnegölümüzü beş yıl idare edecek yönetici ve kadrolarını seçeceğiz. Şimdi burada, hepinizin huzurunda tekrar ifade etmek istiyorum ki: Saadet Partisi bu seçimlere, ülkemizin her bölgesinde olduğu gibi, İnegöl´de de tek başına girmektedir. Bizlere ittifak var mı diye soranlar oluyor. Saadet Partisi´nin bu seçimlerde herhangi bir partiyle ittifakı yoktur. Bizim bir tek ittifakımız vardır; o da sadece sizlerle, milletimizle yaptığımız ittifaktır. Projelerimizden sadece birkaç bölümünü biraz önce izledik. Gördüğünüz gibi sizlerin de teveccühü ile ben ve meclis üyelerim verilecek olan göreve hazırız. Projeler elbette önemlidir. Ancak bundan daha önemli olan bir şey daha vardır ki; o da projeleri ve çözümler oluşturan yönetim anlayışıdır."

31 Mart seçimleri öncesi aday tanıtım töreni düzenleyen Saadet Partisi, kapalı spor salonuna sığmadı.

Programda açılışı konuşmasını yapan Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Fikret Bayram, "1 Nisan sabahı adayımız sayın Hasan Eroğlu´nu Belediye Başkanı olarak göreceğimize olan inançla şunu söylemek isterim ki;  İnşallah 5 yıl sonra tekrar hizmete talip olan bir belediye başkanı olarak billboardlarda yayınlanacak reklama, yıllarca ortalıkta gözükmeyen ancak seçime az bir zaman kala ortaya çıkan asfalt döküm araçlarına, yapılmamış projelerin yeniden basıldığı seçim beyannamelerine ihtiyaç kalmadan çok daha yüksek bir oyla 2. dönemine başlayabilir. Değerli kardeşlerim elbette adaylar kendini topluma tanıtmak için çalışma yapmalıdırlar. Ancak bunu yaparken iktidar olmanın gücü ile kamuya ait alanları işgal edemezler. Bir adayın pankartını kapatarak gerçeği örtemezler. Devlet dairesinde eşi çalışan bir parti mensubunu, ayağını denk al diyerek tehdit edemezler. Doğrusu ederler ama böyle seçim kazanamazlar. Belki seçimi kazanırlar ama insanlıklarını kaybederler. İktidar sahipleri ellerinde bulundurdukları imkânlarla bütün sokakları bayraklarla donatacaklarına, o sokaktaki çukurları kapatsalar, yağan her yağmurda taşan lagarlara çözüm bulsalar, insanların araçlarını koyacakları yer üretseler daha rahat seçim kazanırlar. Diğer partilere iftira atacaklarına, tehdit edeceklerine, hakaret edeceklerine, 5 yıl önceki beyannamede yazanları yapsalar seçimi daha kolay kazanırlar" dedi.

Saadet Partisi Tek Başına Seçimlere Giriyor

Saadet Partisi İnegöl Belediye Başka Adayı Hasan Eroğlu ise şu ifadeleri kullandı; "31 Mart´ta, İnegölümüzü beş yıl idare edecek yönetici ve kadrolarını seçeceğiz. Şimdi burada, hepinizin huzurunda tekrar ifade etmek istiyorum ki: Saadet Partisi bu seçimlere, ülkemizin her bölgesinde olduğu gibi, İnegöl´de de tek başına girmektedir. Bizlere ittifak var mı diye soranlar oluyor. Saadet Partisi´nin bu seçimlerde herhangi bir partiyle ittifakı yoktur. Bizim bir tek ittifakımız vardır; o da sadece sizlerle, milletimizle yaptığımız ittifaktır. Projelerimizden sadece birkaç bölümünü biraz önce izledik. Gördüğünüz gibi sizlerin de teveccühü ile ben ve meclis üyelerim verilecek olan göreve hazırız. Projeler elbette önemlidir. Ancak bundan daha önemli olan bir şey daha vardır ki; o da projeleri ve çözümler oluşturan yönetim anlayışıdır."

Cepsiz Ceketliler İş Başında

"Her zaman ifade ettiğimiz gibi, İnegölümüzdeki sorunların sebebi sadece proje eksikliği değil; yönetim anlayışındaki yetersizliktir. Biz yola çıkarken bir şey dedik; ´Cepsiz ceketliler işbaşına´... Cepsiz Ceket; bir moda terimi değildir, bir şekli de ifade etmez. Cepsiz ceket; kendi değil, halkı kazansın diye belediyecilik yapanların ceketidir. Cepsiz ceket; saklayacak tek bir çıkarı ve haram lokması olmayanların ceketidir. Cepsiz ceket; ahlaklı ve liyakatli siyasetin, belediyeciliğingiydiği cekettir. Bütün bu anlamlarıyla ´cepsiz ceket´ Milli Görüş zihniyetini, genel ve yerel yönetimlerde temsil ettiği hizmet ahlakını ve anlayışını ifade etmektedir. Aslında bizim meselemiz cepsiz ceketi vücutlaradeğil, zihinlere giymektir, giydirmektir"

Programda son olarak konuşan Gençlik kolları genel Başkanı ve Konya Millet vekili Abdül Kadir Karaduman ise; “Bugün Milli görüşün, Milli davanın mayalandığı İnegöl´ümüzdeyiz ve İnegöl´de sizlerle beraber olmanın sonsuz mutluluğu içerisindeyiz. Erbakan hocamız bugün yaşasaydı, bugün neler olurdu sorusuna, bugün ki olanlar ile ilgili neler söylerdi diye bir dönüp baktığımız da;Aklımıza neler geliyor,şunları çok rahatlıkla görebiliyoruz,Yeni Zelanda da bildiğiniz üzere bir süreç yaşandı,bir terör hadisesi yaşandı,mazlum insanlar sadece ve sadece Müslüman oldukları gerekçesiyle öldürüldü ve onları öldüren katilin yazmış olduğu manifestoda, Ayasofya´nın kilise olabileceğine dair bir beyanat var.Geçtiğimiz gün sayın Cumhur Başkanımız dedi ki; “Önce Sultan Ahmet´i doldurun akabinde gelin Ayasofya´nın açılmasını isteyin.”Dediler. “Ayasofya´yı açma talepleri hain bir şebekenin söylemleridir.”Dediler. Erbakan Hocamız bugün yaşasaydı, “Ayasofya bugün Hak´ın, batıla karşı bir savaşının en önemli simgesidir.”Der yazıklar olsun size derdi.

Erbakan yaşsaydı; AKP´lilere “yazıklar olsun.”derdi

Erbakan Hocamız şimdi hayatta olsaydı, Milli görüşçülere de şunları söylerdi, “Herkesin yalana rab olduğu,herkesin sahte iktidarların peşinde gittiği bir dönemde sabrın Erlerine,sadakat´in Erlerine,İhanet´in övüldüğüne değil, sadakat´in bedeline talip olan Milli görüşçülere döner derdi, “Ey Saadet Partililer bir siz varsınız.” Derdi. Biz bunu da biliyoruz. Dönerdi derdi, “Ey Saadet partililer hepinizi bağrıma basıyorum, alınlarınızdan öpüyorum” derdi ve bunlara döner derdi ki, “yazıklar olsun size” derdi. Dolayısı ile bugün Erbakan hocanın yolunda olabilmek meselesi,Erbakan Hocanın izini sürebilmek meselesi,mesele miting meydanlarında Erbakan Hocayı taklit etme meselesi değildir.Miting meydanların da Erbakan Hocayı kendi günahlarının üzerini örtmek için kullanmak demek de değildir.Erbakan Hocanın yolunda olmak,Erbakan Hocanın izini sürmek onu taklit etmek değil,onun fikirlerini tatbik etmek mücadelesidir.Erbakan hocanın mücadelesini savunmak,Erbakan Hocanın ideallerinin arkasından gitmek onun soyunu değil onun yolunu ayağa kaldırmak mücadelesidir ve Erbakan Hocayı anlamak onun gösterdiği parmağı değil,o parmağın gösterdiği hedefe kenetlenmektir.Cenabı Hak Hocamızdan razı olsun ki bizlere GEDEO´suz,Ana sütü gibi helal bir davayı miras bıraktı.İnşallah canımızı bu uğur da,canımızı bu yolda,bu seçimler içinde çağdaş bir şekilde bir gayreti ortaya koyacağız ve Erbakan Hocamızın anlayışını da Belediyeler de hakim kılacağız.”Dedi