Saadet partisi inegöl ilçe başkanı Belediye Başkanı Alper Taban'na yönelik geçtiğimiz günlerde bir açıklamada bulunmuştu. Billboardlardaki ilanlarla ilgil eleştirelere Başkan Taban'dan cevap gelmişti. Başkan Taban mevcut Belediye Başkanı olduğu belirterek asılan  reklamların her hangi bir siyasi olmadığı açıkladı. Taban Türkiye'de belkide en mütevazi Belediye Başkanlarından biri olduğu belirtmişti.

İşte bu açıklamanın ardından  Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Fikret Bayram'dan cevap geldi. Bayram yaptığı açıklamada şunları söyledi. Daha önce Ak Partili belediyelere billboard eleştirisi yapmış ve parti logosu olmadan mevcut başkanların billboardları ücretsiz kullandığını belirtmişti. Sözleri basında yankı bulunca İnegöl Belediye başkanı Alper Taban’ dan, hiçbir farklı partiye baskı uygulanmadığı ve şahsının bu konuda  mütevazı bir tutum izlediği açıklaması gelmişti.

Bu açıklamalar üzerine konuşan Fikret BAYRAM, “İnegöl’ün her yerinde sayın belediye başkanı Alper TABAN’ ın billboardlarda resmi var. Ama resimlerin hepsinin üzerinde İnegöl Belediye Başkanı yazısı var. Burada atlanılan konu kendisinin aynı zamanda bir siyasi partinin başkan adayı olmasıdır. Burada bir adaletsizlik söz konusudur. Belediyenin hizmetleri adaletsiz bir şekilde kullanılmaktadır. Bu yapılan hem vicdanen hem de hukuksal olarak yanlıştır. Bu konuda en mütevazı belediye başkanı olduğunu düşünen sayın Alper TABAN, eğer siz en mütevazıysanız vay  diğer il ve ilçelerin haline” diyerek sert eleştirilerde bulundu.

İŞTE ALPER TABAN'IN DÜN YAPTIĞI O AÇIKLAMA
 

Editör: Süper Kanal TV