Saadet Partisi’nde çalışmalar devam ediyor. Saadet Partisi tüm Bursa genelinde teşkilat mensuplarına yönelik eğitim seminerleri düzenliyor. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta sonu Sani Konukoğlu Konferans salonunda ilçe teşkilatı ana kademelerine eğitim semineri verildi.

Bursa İl Eğitim Başkanı Salih BERBER ve İlçe Eğitim Başkanı Kenan Alemdar’ın koordinatörlüğünde yapılan eğitim semineri 182 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Yapılan seminere ayrıca İl Eğitim Başkan Yardımcısı ve İznik Sorumlusu eski ilçe başkanı Ertan Sütçü de iştirak etti.

5 oturum olarak yapılan seminerlerde “Temel Esaslarımız” konusunu İl Eğitim Başkanı Av.Salih Berber işlerken, “Teşkilat Modeli” konusunu Salih GÜMÜŞ, “Tanıtma ve Medya” konusunu Kadir Karip, “Siyasi Zihniyetlerin Stratejileri” konusunu ise Zeki Çelik işledi.



Eğitim semineri öncesi bir açıklama yapan İlçe Başkanı Hasan EROĞLU, parti çalışmalarının üç ana temel üzerine oturduğunu belirterek; “Parti çalışmalarımızda üç ana esasımız var. Var olmak, eğitimli olmak ve teşkilatlanmaktır. İnegöl Saadet olarak var olma ve teşkilatlanma konusunda zaten örnek bir teşkilatız. Eğitim ise yaptığımız işi bilinçli yapmamızı ve liyakat ehli kadrolar yetiştirmemizi sağlıyor. Bu bağlamda bugün burada ana kademe teşkilatımız yoğun bir eğitimden geçiyor. Yine ayrıca her hafta mahalle teşkilatlarımıza yönelik ayrıca bir eğitim programımız da mevcut. Fikir Birliği, söylem birliği ve eylem birliği amacıyla yaptığımız bu eğitimlerin neticesinde, şuurlu, bilgi donanımlı ve liyakat ehli kadrolar ortaya çıkacaktır. Bu bağlamda teşkilatım adına Bursa İl Eğitim Başkanlığımıza teşekkür ediyoruz.” Dedi.

İlçe Eğitim Başkanı Kenan ALEMDAR ise yaptığı açıklamada “Bu eğitimlerdeki amacımız ilçe başkanımızın da ifade ettiği gibi şuurlanmak, çelikleşmek ve inancımızı kavileştirmektir. Bu şekilde Teşkilatlanma bilincimizi ve bağlılığımızı artırarak yapacağımız çalışmalarımızda siyaseti bilinçli bir şekilde yapmayı arzuluyoruz.” Dedi.