Hasan Eroğlu; “Boş vaatlere aldanmayın” Hasan Eroğlu; “Boş vaatlere aldanmayın”

 Saadet Partisi Kongre Komisyon Başkanı Ali Karaca yapıtğı açıklamada şunları söyledi.  Saadet Partisi İnegöl teşkilatı olarak bu Cuma akşamı, Kültürpark içi Kapalı Spor Salonunda Saadet Partisi Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu beyin iştirakleriyle 9. Olağan Kongremizi gerçekleştireceğiz.  “İnanç, azim ve kararlılıkla Saadet Burada” sloganıyla gerçekleştireceğimiz kongremize parti içinde yapılan temayül yoklamaları sonucunda Sayın Ahmet YILDIZ başkanlığında tek liste gideceğiz.

Kıymetli basın mensuplarımız, değerli ilçe halkımız Bizler Saadet Partisi olarak attığımız en küçük bir adımı dahi önemsiyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaların teşkilatımızın gücüne yakışır bir şekilde olması ve amacına en etkili şekilde ulaşabilmesi için çalışmalarımızda bütün ayrıntıları titizlikle ele alıyoruz.  Elhamdülillah bizler güçlü bir teşkilatız. Yapacağımız kongreyi de bir vesile bilerek gücümüze güç, heyecanımıza heyecan katacağız. Çalışmalarımıza ara vermeden, kongreden alacağımız heyecan ve enerji ile devam edeceğiz inşallah. Ayrıca; Kongremize Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu bey’in katılacak olması da bizleri heyecanlandıran ayrı bir konudur. Bizler İnegöl teşkilatı olarak bu heyecanı ve coşkuyu kongremizde yaşayacağız. 
Çağrımız şudur ki;
Halkımıza bu zor günleri yaşatanlara, 
Halkımızı faiz lobisinin kucağına itenlere, 
Milli kaynaklarımızı yok pahasına peşkeş çekenlere, 
Ülkemizi Avrupa Birliği kapılarında bekletenlere,
Bize attığı bunca kazığa rağmen hala ABD yi müttefik, 
İsrail’i dost olarak kabul edenlere,
Arakan’ı, Libya’yı, Doğu Türkistan’ı, Suriye’yi, Irak’ı, ve bugün hala daha Filistin'i kana bulayanlara,
Başta Afrika kıtası olmak üzere insanlığı açlığa mahkum edenlere karşı SAADET BURADA diyeceğiz.
Tarihteki şanlı yerini alacak Yeniden Büyük Türkiye'yi kurmak, Hakkın, adaletin, refahın, özgürlüğün, paylaşmanın, sevginin ve barışın tesis edileceği, inanç değerlerimize uygun YENİ BİR DÜNYAYI Kurmak için SAADET BURADA diyeceğiz. 
13 Ekim Cuma günü Saat 19:30’da Kültürpark içi Belediye Kapalı Spor Salonunda büyük bir heyecan ve coşku ile gerçekleştireceğimiz ve Sözümüzü tazeleyeceğimiz 9. Olağan Kongremize tüm halkımızı davet ediyoruz.
İnanç, azim ve kararlılıkla Saadet Burada…

Kongre Komisyon Başkanı