İnegöl´ün merkezinde yaklaşık bir yıldan bu yana 4 yıldızlı hizmet veren Royal Hotel, müşterilerine rahat ve kaliteli konaklama hizmeti sunmasının yanı sıra vatandaşların eğitimine de önem veriyor. Sosyal projelere önem veren Royal Hotel yönetimi tarafından düzenlenen dünya mutfağının bulunduğu aşçılık eğitim kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

20 kursiyer 1.5 ay boyunca Royal Hotel Baş Aşçısı İsmail Boyraz nezaretinde dünya mutfağının eşsiz tatlarını öğrendiler. Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlere dün akşam hotelde düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Törende konuşan Royal Hotel Anıl Bayık, “Bu belgeler size bir başlangıç olsun. Kariyerinizde size faydalar sağlasın. Burada amacımız İnegöl´e faydalı olan bir etkinlik olmasıydı. Bunda başarılı olduk. Bu sektör insan hayatında büyük yer alıyor. Ortalama günde üç kez gıda tüketiyoruz. Tabi bu gıda ürünlerinin hazırlanışı, yapılışı çok önemli. Ne kadar önem verirsek o kadar sağlıklı beslenmiş olur, bir o kadar da tüketirken mutlu oluruz. Otelimiz bu tür sosyal projelere önem veriyor. İlk kez açtığımız kursumuza oldukça talep oldu. Yaklaşık 1.5 ay boyunca dünya mutfağını bilen aşçımız nezaretinde eğitimler verildi. Kursiyerlerimiz de bu eğitimden mutlu oldu. Eğitim her yaşta alınmalı. Böyle düşünen insanlar da bu tür kurslara katılmayı ihmal etmiyor. Bu kurslar aynı zamanda insanlara yemek sanatını da öğretiyor. Bir bakıma İnegöl´e yenilik getirdik. Bu projemizle İnegöl halkının tüm yeniliklere açık olduğunu bundan sonraki projelerimizde bize güç verdiğini gördük.” Dedi.

YENİ KURS BAŞVURULARI BAŞLADI

İlkini düzenledikleri kursun devamını sağlamak için yeni kurs başvurularına başladıklarını aktaran Müdür Bayık, arzu edenleri başvuruya davet etti.

 

Editör: Süper Kanal TV