İnegöl'de yaşayan Suat (37) ve Esra Selman (29) çiftinin iki erkek  çocuklarının gözlerinden biri mavi diğeri ise kahverenkli. ilk çocuğu 11 yaşındaki Mehmet Selman’ın gözlerinin ayrı renklerde olduğu, doğumundan 6 ay sonra aile fertleri  tarafından fark edildi. Aile büyüklerinin ilk önce çocuklarının gözlerinin zaman değişeceğini söylediler ama her iki çocuğun gözleri değişmedi. İlgi odağı olan çocuklarda  aileside durumlarından ve hallerinden memnun.


Milyonlarca öğrenci gibi kardeşlerden Mehmet Selmanda karne heyecanı yaşadı. 5 sınıfa  giden Selman başarısıyla ailesinin uğur kaynağı oldu. Teşekkür alan Mehmet Selman'ın en büyük sıkıntısı kendisine karşı gösterilen aşırı ilgi. Derslerinin iyi olduğunu ve  Teşekkür belgesi aldığını belirterek tatil'de köye gideceğim gezip bol bol kitap okuyacağım   dedi.


Baba Suat Selman ise bugün karne günü çocuğumuz karnesini aldı dersleri güzel biz takdir bekliyorduk ama teşekkür aldı olsun ikinci dönem inşallah takdirde alır. Gözlerinin renkli olmasında dolayı herkesin ilgisini çekiyor ama onlar biraz bu durumdan rahatsız  ilgiden dolayı. Sizde gördünüz görüntüye fazla girmek istemedi. Ben tüm çocuklarımıza ilk yarı tatilinin hayır olmasını diliyorum diye konuştu.