Saygı değer İnegöl halkı,
Manevi iklimiyle bizleri kuşatan, bütün insanlığı iyiliğe ve güzelliğe sevk eden bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Bu mübarek ayımızı tok olanın aç olanın halinden anlamasına vesile olması ile paylaşmanın verdiği huzur ile bitirdik.
Yaklaşan bu bayramda ise ; bir kez daha elimizdeki nimetlerin değerini, gariplerin, mazlumların halini, ahlak ölçüsü içerisinde yaşamanın kıymetini anlama fırsatı bulmamız gerekir.
Bayramlar bu değerleri yaşamanın ve yaşatmanın en önemli vesilesidir. Bayramlarda yaşanan hoşgörü, saygı, sevgi ve dostluk hisleri her türlü kötülük ve fenalığın önündeki en büyük ilaçtır.
Geçmiş öfkeler, kin ve nefret duyguları bayramlarda silinir, insanlar kendi kardeşlerine farklı bir gözle, başka bir anlayış ile bakar. Bu da toplumsal bağları güçlendirir, milletimizi ve insanlığı birbirine yaklaştırır.
Ülkemizde bu yılda da yüz binlerce yurttaşımız adalet bekliyor. Bizler bu beklentiye kayıtsız kalamayız. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır, bizler dilsiz şeytan olmayı kabul edemeyiz.
Adalet toplumsal varlığımızın, mutluluğumuzun, huzur ve barış içerisinde yaşamamızın temelidir.
Ramazan Bayramının bizlere hatırlattığı değerlerle dolu ülkemizde ve bütün İslam aleminde huzur içerisinde geçmesini ve İnegöl’de ki vatandaşlarımıza hayırlara vesile olmasını 

Editör: Süper Kanal TV