Koronavirüsle mücadele devam ediyor. Bu kapsamda Ramazan Bayramı'da buruk bir şekilde evlerde idrak ediliyor. İnegöl Kaymakamı Eren Arslan Belediye Başkanı Alper Taban ve İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemirle birlikte İnegöl devlet hastanesine bir ziyaret gerçekleştirdi. İnegöl protokolünü Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen ve ekibi kapıda karşıladı. Kaymakam ve Belediye Başkanı acilde tedaviye gelen vatandaşlar ile hastane çalışanların Bayramlarını Kutladı. Daha sonra İnegöl Kaymakamı Eren Arslan İnegöl Belediye Başkanı Covid aşı bölümü ile pandemi bölümünü ziyaret etti. Burada yetkililerden bilgiler aldı. 

Ziyaretle ilgili açıklama yapan İnegöl Kaymakamı Eren Arslan şunları söyledi. Ramazan Bayramını idrak ediyoruz sağlık ve huzurlu bir şekilde halkımızla birlikte. Tabi kısıtlamalarda var covid salgını nedeniyle. Halkımızın genel itibariyle kısıtlamalara uyduğunu görüyoruz bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Bugünde hastane personelimizi ve sağlık nedeniyle hastaneye gelmek durumunda kalan vatandaşlarımızla bayramlaştık. Vaka sayılarımızda kısıtlamalarla birlikte düşüşler gözlemliyoruz, hastanedeki yükün hafiflediğini görüyoruz ama tabi bu bizi rehavete sevk etmemeli tedbirlere uymaya devam etmeliyiz. Aşılama çalışmaları sürüyor vatandaşlarımız randevularını alarak aşılarını yapıyorlar bu konuda çok donanımlı bir yere sahip yerimiz var. Vatandaşlarımız bir an önce randevularını alarak aşılarını yaptırmalarını istiyorum.

Belediye Başkanı Alper Taban ise tüm ilçe halkımızın Bayramını tebrik ediyorum İnegöl Devlet Hastanemizdeyiz burada hastane çalışanlarımızı ve hastalarımızı ziyaret ederek Bayramlarını kutladık. Burada sağlık çalışanlarımız canla başla çalışıyor hasta olanlar tedavilerinin ardından evlerine gidiyor ama çalışanlar 24 saat görev başında. Tabi onlara yük olmamak adına bizlerde tedbirlerimiz almamız lazım.