İnegöl Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Özgen Kurşun ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, Mustafa Ersan Başkanlığındaki yönetime hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Özgen Kurşun, "İnegöl'de 30 bine nüfusa sahibiz.Posoflular olarak İnegöl'e katma değer katıyoruz.İnegöl'de kardeşçe yaşıyoruz.Bu kardeşlik bağlarının güçlü olmasından dolayı da İnegöl Belediyesi Posof Belediyesi'ni kardeş belediye ilan etti. İnegöl kültürel olarak çok güçlü bir şehir. Bu kültür mozaiği de posoflular her meslekte yer alarak katkı sağlamakta.Yeni seçilen AK Parti İnegöl ilçe Başkanı Mustafa Ersan´a başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum, Allah yar ve yardımcıları olsun" dedi.Kurşun ayrıca Pazar günü Bursa'da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek kongreye tüm İnegöllüleri davet etti. 

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Kurşun ve yönetim kuruluna teşekkür etti.
Editör: Süper Kanal TV