2015 yılı içerisinde İnegöl´de asayişin ve güvenliğin sağlarken cansiperane çalışan polis ve jandarma ekiplerine ödül verildi. İnegöl´ün merkez mahalleleri ile kırsal mahallerinde huzur ve güvenliğin sağlanması, vuku bulan olayların aydınlatılması ve şüphelilerin en kısa zamanda yakalanmasını sağlayan 43 Polis memuru ile 13 Jandarma Komutanlığı ekiplerine Kaymakamlık tarafından başarı ve üstün başarı belgeleri verildi.
Uyuşturucu ile mücadele, asayiş ve müessir olayların önlenmesi ve aydınlatılması, olaylara karışan faallerin belirlenmesi ve yakalanması, polis ve jandarma sorumluluk bölgelerinde 2015 yılında yapılan genel seçimlerin herhangi bir provokasyona meydan vermeyerek tamamlanması, ilçemizde alınan güvenlik tedbirleri alınması, kap-kaç, hırsızlık, ateşli silahlar ile ilgili meydana gelen olaylarda kullanılan suç aletinin bulunması, faillerin tespit edilerek adli mercilere sevk edilmesi olaylarında üstün gayret ve başarı gösteren Emniyet ve askeri personele ödül yağdı.

Törende konuşan Kaymakam Ali Akça, İnegöl´de suç oranının yüzde 10 seviyelerinde düştüğünü, suçları aydınlatma oranlarının yüzde 85 ila yüzde 100 arasında sağlandığını açıkladı.

Dün Kaymakamlık çok amaçlı salonunda düzenlenen törene Kaymakam Ali Akça, İnegöl Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş ve Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ile Polis memurları ve Jandarma komutanlığında görevli askeri personel katıldı.
Editör: Süper Kanal TV