İnegöl'de esnaf odaların seçimleri sürüyor. inegöl,meyveciler sebzeciler ve pazarcılar odası esnaf sarayı toplantı salonunda ilk kongrede çoğunluğu sağlayarak kongesini gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen seçimlerde mevcut başkan Vehbi Durgut tekrar başkanlığa getirildi.

Kongre belediye başkan yardıcısı Eşref Yiğit, oda başkanları ve inegöl,meyveciler sebzeciler ve pazarcılar odası üyeleri katıldı.

Gelir gider ve bilançoların tek tek okunuk ayrı ayrı ibra edilmesinin ardından üyelere yönelik bir teşekkür konuşması yapan inegöl,meyveciler sebzeciler ve pazarcılar odası başkanı vehbi durgut kongreye katılan herkese teşekkür etti

Daha sonra bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit inegöl'de yapılan oda seçimlerinin sakin bir şekilde yapıldığı belirterek göreve gelen tüm oda başkan ve yöneticilerine başarılar diledi. inegöl,meyveciler sebzeciler ve pazarcılar odasının yöneti ise su isimlerden oluştu. Başkan Vehbi Durgut, Abdullah Özdemir, Ali Eren, Can Eriş, Cemil Derman, Murat Avaz ve Murat Mestan. 
Editör: Süper Kanal TV