inegöl Jandarma komutanlığın hemen yanına park halindeki araç aniden geri geriye gelmeye başlayınca hareketli anların yaşanmasına yol açtı. Jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçiren araç geri geri gelmesini sebebi ise yapılan araştırmada ortaya çıktı. 
Edinilen bilgilere göre inegöl jandarma komutanlığının hemen karşısında bulunan parkta 16 BBG 07 plakalı araç aniden geri geri gelmeye başladı.  Araç hızla jandarma komutanlığının duvarına yaklaştı. bunu gören nöbetçi askerler hemen tedbir aldılar. Olay yerine çok sayıda polis ekibi ile jandarma ekipleri geldi. Araç içerisinde kimsenin olmadığı fark eden ekipler çevrede her türlü olaya karşı önlemler aldı. Araç plakasında yapılan sorgulamada her hangi bir çalıntı kaydının olmadığı görüldü. Çevrede araç sürücüSÜ aranırken kalabalık polis ve jandarmayı gören araç sahibi kısa sürede ortaya çıktı. Jandarmanın karşısında oturan araç sürücüsü park ettiği otomobilin el frenini çekmediği için aracın park halindeyken geri geri gelebileceğini söyledi
Polisler nezaretinde aracın kapılarını aracan sürücü otomobilili çalıştırarak aynı yerine tekrar park etti. Olayın aydınlanmasıyla herkes rahat bir nefes aldı. Öte yandan Emniyet ekipleri her olasılığa karşı sürücünün GBT sorgulamasınıda yaptı.