İnegöl'de ilk ve Tek olma özelliğini taşıyan Özel Uygar Akşam Lisesi yeni eğitim ve öğretim yılına başladı. Okumayı yarıda bırakanlar veya çalıştığı için bir Türlü eğitimlerini tamamlamayanlar için büyük bir fırsat. Artık hem çalışıp hemde eğitimlerini tamamlamak isteyen liseye ara veren herkes buraya gelip eğitimlerini tamamlayabilecek. Üstelik yaş sınırlaması da bulunmuyor.

Yeni Eğitim Öğretime başlayacak olan öğrenciler ve veliler için okulda bir seminer düzenlendi. Düzelen seminerde önce velilere ve öğrencilere okul hakkında bilgiler veren Okulun kurucularından Hüseyin Abacı şunları söyledi.

Abacı daha sonra kariyer planlaması adı altında bir seminer verdi.

Seminerin ardından bir açıklama yapan Özel Uygar Akşam Lisesi Kurucularından Hüseyin Abacı şunları söyledi. İnegöl'de bir ilk hayat şartları nedeniyle bir türlü liseye gidemeyenler için akşam lisesini açtık. Hem çalışıp hemde akşamları eğitim alıp liseyi bitirmek için gerçekten büyük bir fırsat. Yeni eğitim öğretime başladık ancak kayıtlarımız devam ediyor. Bizler Milli Eğitim Bakanlığa bağlı bir okuluz. 8. sınıfı bitirdikten sonra liseye gidemeyen herkes bu okulla gelebilir üstelik her hangi bir yaş sınırlaması da yok. İnegöl'e hayırlı uğurlu olsun inşallah. 


 

Editör: Süper Kanal TV