24 Kasım 2001 tarihinde, Bursa-Ankara karayolu üzerinde, İnegöllülerin hizmetine giren Özdilek Alışveriş Merkezinin (Özdilek AVM) ‘14. Yaş Günü, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 15.00 de müşterileriyle birlikte büyük bir sevinçle, dev bir pastanın kesilmesiyle kutlandı.

İnegöl Özdilek AVM´de, 14.Yaş günü nedeniyle pastane bölümünde hazırlanan 8 metre uzunluğunda yaklaşık 300 kilogram ağırlığındaki 6 bin kişilik Yaş Günü Pastası, görenleri hayrete düşürdü.

14. yaş günü etkinliği ve alışveriş için Özdilek Alışveriş Merkezine gelen vatandaşlar, oldukça yoğunluk oluştururken, kesilen pastanın ikramı sırasında da tatlı bir izdiham yaşandı.

Pastayı kendi elleriyle kesip müşterilere ikram eden Özdilek AVM İşletme Müdürü Cahit Akyüz, gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı müşterilere teşekkür etti.

Müşterilere kendi elleriyle pasta dağıttıktan sonra basın açıklaması yapan Özdilek AVM İşletme Müdürü Cahit Akyüz, “Alışverişi tek çatı altında toplama düşüncesi ile bir ilk olan Özdilek İnegöl Alışveriş Merkezi, uygun fiyat-kaliteli ürün ilkesi ve hizmet kalitesiyle tüketicilerin beğenisini kazanmakta ve sorunsuz alışverişi, koşulsuz müşteri memnuniyeti ile müşterilerine yaşatmaktadır. İnegöl Özdilek AVM 14. yaşını market ve kafe restoranda yapılacak kampanyalar ve çocuklara özel yapılacak etkinliklerle kutluyor. Tüm giyim ürünlerinde 4 al 3 öde kampanyası uygulanıyor. Çocuklarımız için bir oyuncak alana bir oyuncak bedava kampanyamız var. Bugün 14.yıla özel 5000 kişilik pasta hazırlanarak müşterilere ikram edildi. Özdilek alışveriş merkezlerinde tekstil, gıda ve gıda dışı reyonlarından oluşan 70 bini aşkın ürün çeşidi ile en ünlü markalar, en kaliteli hizmet ile müşterilerimizin beğenisine sunuluyor. Nice 14 seneleri İnegöl halkı ile kutlamak nasip olur inşallah” dedi.