Minik öykünün 1,5 ayı kaldı İzmir de Kasım ayında nadir görülen Juvenil miyelomonositik lösemi (Jmml)teşhisi konulan 3,5 yaşında ki öykü arin Yazıcı´nın kök hücresi bulması için 1-15 Mart tarihleri arasında Kızılay aracı kan örnekleri toplanıyor. Minik öykü için başlatılan kapmayaya İnegöl Beşiktaş Çarşı Grubundan destek geldi. Çok sayıda kişi sabah erken saatlerinde alana gelerek bağışta bulundular.

İnegöl Beşiktaş Çarşı Grubu taraftarları müzik eşliğinde yaptıkları bağışın ardından alandan ayrıldılar. Organizasyonu başlatan Şebnem Erkan Konuyla ilgili şunları söyledi. Öykü Arin Yazıcı için başlatımızı kampanyaya İnegöl Beşiktaş Çarşı Grubu gelip destek verdiler, bu bizi çok mutlu etti. Kampanyanın başlamasıyla inegöl halkında yoğun bir ilgi var diye konuştu.

İnegöl Beşiktaş Çarşı Grubu tarafları ise Öykü Arin Yazıcı için bu kampanyayı başlattığı için  Şebnem Erkan'na teşekkür ediyoruz. Bizde inegöl Beşiktaş Çarşı Grubu olarak geldik bu kampanyaya destek verdik. Tek amacımız en kısa sürede minik kardeşime uygun donör'ün bulması. 

Editör: Süper Kanal TV