Üniversite öğrencilerinin anlamlı proje için bir araya geldikleri Hocaköy İlköğretim okulunda hem kütüphane hemde Atatürk büstiyerinin açılışı yapıldı.

Halkla İlişkiler Dersi için geliştirdikleri Proje kapsamında 2 ay süren çalışmaların ardından Hocaköy İlk ve Ortaokulu'na kütüphane ve Atatürk büstü kazandırdı.


Pazarlama Programı öğrencileri, 2016-2017 Eğitim Öğretim döneminde eğitime başlayan Hocaköy İlk ve Ortaokulu yöneticileri ile iletişime geçerek, yeni açılmasından dolayı birçok ihtiyacı olan okulun henüz yapılmamış olan kütüphane ve Atatürk büstünü oluşturma çalışmaları gerçekleştirdi.

Bu projede emeği geçen Simge Göçen, Şeyma İnci, Onur Çakır, Onur Ellikçi, Güngör İnci, Kubilay Balı ve Ahmet Cabadağ, gelecekte kendi yerlerini alacaklarını düşündükleri öğrenciler ile keyifli anlar yaşadılar.
 
Pazarlama öğrencileri adına açıklamalarda bulunan Ahmet Cabadağ, yaklaşık 2 aydır bu pore için çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiklerini, çalışmaların neticesinde okula kazandırılan kütüphanenin okulda okuyacak olan bir çok yeni nesle hizmet edeceğini belirtti.