ÇEVKO Vakfı’nın 2009 yılında hayata geçirdiği “Gelecek İçin Geri Dönüşüm Eğiticinin Eğitimi” projesi 10. yılına girdi. Bugüne kadar 10 bini aşkın öğretmene geri kazanım ve çevre eğitimi veren ÇEVKO, proje ile 800 bini aşkın öğrenciye de ulaştı. Eğiticinin Eğitimi projesi 2018-2019 öğretim yılından itibaren 3 yıl boyunca Milli Eğitim Bakanlığı ile Vakıf arasında imzalanan protokol çerçevesinde yürütülmeye devam ederken, proje bugün İnegöl Belediyesi ve Erka destekleriyle İnegöl’e de taşındı.

İnegöl Belediyesi ve Erka’nın girişimleriyle ÇEVKO Vakfı bugün İnegöl’de 80 öğretmene yönelik “Eğiticinin Eğitimi” konulu seminer düzenledi. İnegöl Belediyesi ve Erka Çevrenin yürütmekte olduğu kaynakta ayrı toplama projesi kapsamında saat 14.00’da düzenlenen eğitim, İnegöl Belediyesi ve Erka temsilcileri ile öğretmen ve okul idarecilerinin katılımıyla Sani Konukoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

İlçemizdeki okullarda sıfır atık projesinde görevlendirilmiş öğretmenlere yönelik düzenlenen eğitimde, Çevko Vakfı Eğitim Şefi Murat Anaç tarafından katılımcılara ‘Eğiticilerin Eğitimi’ konulu seminer verildi.