32 Meclis Üyesinden 30’unun katılımıyla gerçekleştirilen meclis, Kasım ayı Belediye faaliyet ve hizmetlerinin sinevizyon şeklinde sunulmasıyla başladı.

FİKİRLERİ ÖNEMSİYORUZ
Belediye Başkanı Alper Taban, meclis açılışında yaptığı konuşmada ayın personeli uygulamasında yapılan değişiklikten söz ederek; “Göreve geldiğimizde ortak akıl vurgusu yapmıştık. Buna kendi içimizden başladık. Çalışan personelimizin bizlere vereceği fikirlere önem verdiğimizi ilettik. Hiçbir baskı altında kalmadan fikirlerini en tepeye ulaştırma açısından fırsat oluşturduk. Faydalı bulduğumuz önerileri ödüllendireceğiz” dedi.
DENETİM KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ
Mecliste her yıl Ocak ayında yapılan denetim komisyonu üye seçimleri gerçekleştirildi. Denetim komisyon üye seçimi maddesinde komisyonun 5 kişiden oluşması kabul edilirken, yapılan gizli oylama sonucunda; AK Parti grubundan Berat Ertopuz, Hakkı Baydar, Sedat Öpçiner, Ersan Nari, MHP Grubundan ise Enver Aybey komisyon üyeliğine seçildi.
TEFTİŞ KURULU YÖNETMELİĞİ ONAYLANDI
Hazırlanmış olan teftiş kurulu yönetmelik taslağının kabulü de meclis gündemine geldi. Gruplara gönderilen raporlar neticesinde yapılan incelmelerin ardından meclise sunulan madde, oy birliği ile kabul edildi.
Editör: Süper Kanal TV