MODEF Fuarcılık tarafından 5-10 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan 35. İnegöl Mobilya Fuarı için Mobilya Nakliye Firmaları da elini taşın altına koydu. Türkiye´nen 81 iline mobilya taşımacılığı yapan İnegöllü Nakliye firmaları, 35. MODEF Fuarı için sevkiyat yaptıkları illere davetiyeler dağıtacak.

MODEF Yönetimi ile İnegöllü Nakliyeciler dün sabah Botanik Parktaki kahvaltı da bir araya geldiler.

Kahvaltıya MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz ile Nakliye firmaların yetkilileri katıldı.

FUARIN DAVETİYELERİNİ DAĞITACAKLAR

Kahvaltının ardından açıklama yapan MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Bu yıl 35.´cisini 5-10 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz Mobilya fuarının çalışmalarına başladık. Mobilya sektörü önemli bir sektör. Şehrimizin ticaretini sosyal hayatını direk etkileyen bir sektördür. Bu sektörümüzün en önemli kuruluşlarından biri de Modef fuarcılıktır. Bunun yanında önemseyerek ifade ediyorum; İnegöl´ün en etkin kurumlarının başında nakliyat firmalarımız geliyor. İnegöl mobilyacıları olarak tasarımlarımızla, ihracatımızla, üretimimizle övünüyoruz, kendimizi başarılı addediyoruz. Bizim ürünlerimizin sevkini sağlayan nakliye firmalarımızdır. Türkiye´nin en kuvvetli en yaygın nakliyat ağına İnegöl sahiptir. Bu yönden de çok şanslıyız. Bizim ürünlerimizi bir çok şehre tek tek giderek sevkini yapıyorlar. İnegöl haricinde bu işi yapan hiçbir lojistik firması yoktur. Bizler İnegöl´de mobilya üreten firmalar olarak bu işin farkındayız. Bu hizmeti sağlayan sizlere teşekkür ediyorum. Bu bağlamda bu günkü amacımızda; fuarlarla biz ürünlerimizi dış şehirlere ulaştırıyoruz. İnşallah önümüzdeki ay düzenleyeceğimiz mobilya fuarımız var.  Fuarımızla ilgili özellikle sevkiyat anlamında birlikte çalıştığımız nakliyat firmalarımızla tanıtım anlamında da bir kampanya başlatarak birlikte çalışmanın startını vereceğiz. Davetiye tanıtımı konusunda ricada bulunduk. Nakliye firmalarımız Türkiye´nin 81 iline sevk yapıyorlar. Fuarımızın davetiyelerini nakliye firmalarına vereceğiz, onlarda her gittikleri şehre veya noktaya davetiyelerini dağıtacaklar. Tek tek mağazalara davetiyelerimiz dağıtılacak” dedi.

BÜTÜN TÜRKİYE´DE MOBİLYA FUARININ DAVETİNİ YAPACAKLAR

İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz ise, “Mobilya İnegöl için bir lokomotif. İnegöl´ün olmazsa olmazı. İnegöl´de mobilya durduğu zaman hayat duruyor. Bizde tabiki mobilya sektörüne daha fazla katkı nasıl katabiliriz diye Türkiye´nin hiçbir yerinde olmayan mobilya dağıtım ağına sahibiz. Bu bize yetmiyor. Daha da canlanması için daha fazla çalışmamız gerekiyor. Mobilya nakliyat sahipleri kutsal bir iş yapıyor. İnegöl mobilya satarsa nakliyat firmaların işleri olur. Ama lokomotif durursa İnegöl´de durur. Huzur olan yerde ticaret her zaman olur. Nakliyatçılar olarak sizden ricam; davetiyeleri gittiğiniz yerde dağıtacaksınız. Bir kişi daha İnegöl´e çekerseniz, sektöre faydası olacaktır. Bir kişiye daha mobilya satarsak iyi günler gelecek. 450 nakliye aracı var. Bütün Türkiye´de mobilya fuarının davetini yapacaklar” dedi.

TAKSİLERE MOBİLYA LOGOSU

İnegöl´de 90 taksinin hizmet verdiğini aktaran Korkmaz, “Bursa Büyükşehir Belediyesi ilçe plakalarını ayırmak için araçların ön ve arka kısmına siyah bant yapıştırmak istedi. Bende teklifte bulundum. Taksilerin ön ve arka kısmına İnegöl mobilyası logosu yapıştıralım istedim. Taksilerimiz farklı farklı şehirlere gidiyorlar. Daha önce mobilya nakliyat araçlarına nasıl ki İnegöl Mobilyası yazılı giydirmeler yaptıysak, taksilere de bu logoyu yapıştırabiliriz. Taksiciler de bu taşın altına elini koymak istiyor. İnegöl mobilyası daha da güçlenecek” ifadelerini kullandı.

Editör: Süper Kanal TV