Bordo Beyazlı temsilcimiz, Bursaspor’dan ikinci transferini yaptı. İnegölspor, Enes Ata’ının ardından Emirhan Aydoğan’ı da 1 yıllığına kiraladı.
Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Yönetim Kurulu üyesi Sabahattin Ablak, Transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

1 YILLIĞINA KİRALANDI
Aydoğan’ın 1 yıllığına kiralandığını belirten Ablak, “Bursaspor'un genç yeteneklerinden orta saha oyuncusu Emirhan Aydoğan'ı 1 yıllığına kiralık olarak kulübümüze kazandırmış olduk. Emirhan kardeşimiz milli takımımızın çeşitli branşlarında bugüne kadar 42 maçta forma giydi.”
“Ayrıca Süper Lig ve TFF 1.Ligde müsabakalarında da kendisini gösterme fırsatı buldu. İnşallah bundan sonra kulübümüzün başarısı için ter dökecek. Anlaşmanız her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MUTLUYUM VE HEYECANLIYIM
İnegölspor’da başarılı olmak istediğini aktaran Emirhan Aydoğan ise “Çok mutluyum ve heyecanlıyım. 1 yıllığına da olsa burada elimden geleni yapacağım. Gelişimim için her şeyi alacağım. İnşallah güzel başarılara imza atarız” diye konuştu. 
Editör: Süper Kanal TV