Kaymakam Eren Arslan başkanlığında İnegöl’deki muhtarlar, İnegöl’de bulunan kurum amirleri ile 5. mevsim kültür merkezinde bir araya geldi. Normaleşme dönemin başlamaısyla artık toplantılarda gerçekleşiyor. Bundan sonra aylık olarak yapılacak olan toplantıda konuşan İnegöl Kaymakamı Erenn Arslan şunları söyledi. Daha sonra muhtarlar söz alarak sıkıntıları paylaştı. En çok sıkıntı ise inegöl'de yapılan alt yapı çalışmalarıyla ilgili olduğu görüldü.

Mahmudiye Mahallesi Muhtarı Adnan Ordu burada yaptığı açıklamada yaşanan sıkıntılara çözüm istedi. Ordu Buski tarafından yapılan alt yapı çalışmaları nedeniyle inegöl'de bazı mahallelerde sıkıntılar yaşanıyor. Yazın gelmesiyle vatandaşlar tozdan dolayı camlarını açıyor. Bu konuyu defalarca yetkililere iletmemize rağmen çözüm bulamadık. Gerçekten çok zor durumdayız dedi.

Bunun üzerine salonda bulunan Buski yetkilisi şunları söyledi. Bizler bölgede zaman zaman sulama çalışmaları yapıyoruz ancak çalışmanın boyutu hergün değiştiği için ve havaların sıcak olmasından dolayı yaptığımız sulama çabuk kuruyor. Bunun için Büyükşehir'den ilave tanker istedik bekliyoruz dedi. 

Kaymakam Eren Arslan ise yetkili kurumların üzerlerine gereken ne varsa yapması gerektiğini belirtti. 

Editör: Süper Kanal TV