Edinilen bilgilere göre Mersin İl Jandarma komutanlığında görevli personel üsteğmen Y.D. hakkında izmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yakalama kararı çıkarıldı. Fetö'den aranan üsteğmenin inegöl'de bulunan yakınlarının yanında olduğunu tespit eden inegöl terörle mücadele ekipleri şahsı yaptıkları operasyonla gözaltına aldılar. Emniyettei işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.D çıkarıldığı mahmekemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MUHABİRİMİZE ÇİRKİN SALDIRI

Fetö'den tutuklanan şahsı çeken muhabirimize yakınlarından Yusuf O tarafından arkadan gelerek çirkin bir saldırı gerçekleştirdi. Muhabirimiz bunun üzerine şahıstan şikayetci oldu. olay sonrası bir cafede çay içen şahıs emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hastanedeki işlemlerin ardından muhabirimiz ve kendisine saldırıda bulunan şahıslar ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü

KINAMA
Süperkanaltv yönetiminde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. Olayın ardından bir çok kişi televizyonumuza  ulaşarak olayı ve çirkin saldırıyı kınadılar. Tek amaçları kamuoyunu bilgilendirmek olan basın mensuplarına karşı bir daha böyle olayların yaşanmaması dilyoruz. Öte yandan konunun adli mercilerine intikal ettiğinden yetkililerin gereğini yapacağından şüphemiz yok. Konunun sonuna kadar takipcisi olacağız!
Editör: Süper Kanal TV