Müfit Besler 'in paylaşımı şöyle:

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Türkiye'de olduğu gibi İnegöl'dede İnegöl Belediye Başkanını,Belediye Meclis Üyelerini ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanını seçeceğiz. Adı üstünde bu bir yerel seçimdir.İnegöl Belediye Başkanı kim seçilirse veya seçilemezse bunun beka ile alakasını hala çözebilmiş değilim. Seçimlerden sonra temizlik,ulaşım,su ve altyapı hizmetleri her kim başkan olursa devam edecek.Doğumdan ölüme kadar olan süreçte;düğünde,hastalıkta,cenazede ve bir çok etkinlikte birlikte olacağız.Seçimler biter dostluklar bitmez umarım.

44 yıl mensubu bulunduğumuz Mhp den bilinen sebeplerden dolayı ayrıldık.Ayrıldığımız günden bugüne kadar bize yapılan kötü söylem ve iftiraların haddi hesabı yok. Akp li Belediye Başkanları fetöcülükten görevden alınırken,bugün Akp li Millet Vekili,Belediye Başkan ve Meclis üyesi adayların fetö ile hala ilişkileri olduğu basında yer alıyor.

Genel Başkanımız Meral Akşener elinizde belge varsa ben buradayım demesine rağmen biz hala fetöcü?

2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde biz Mhplilere Chp çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu seçilmesi için çalıştıran ve oy verdiren siyasi yönetim,Ekmelettin İhsanoğlu’nu 2015 Genel seçimlerinde Mhp İstanbul Millet Vekili olarak seçtiriyor 2014 Cunhurbaşkanlığı seçimlerinde Chp ile iş birliği ve ittifak yaparken Memleket meselesi,2019 Yerel seçimlerinde Chp ile ittifak yapan İYİ parti mensubu bizler fetöcü,bölücü,pkklı,vatan haini hadi ordan.

Sürekli bizler için zillet (Aşağılık, horluk, hakirlik, alçaklık) ittifakı diyerek bizlere hakaret edip sonrada kapımız herkese açık diyen siyasi zihniyet.

Cenabı Allah'ın Mukaddes kitabı Kuran'ı Kerimde yazan yalan ve iftira ile ilgili ayetlerden bir tanesi. "Allah'ın ayetlerine inanmayanlar, yalan söylerler, iftirada bulunurlar, onlardır yalancıların ta kendileri" NAHL 105

Son sözümde Belediye Başkanımız Alper Taban'a bildiğiniz gibi Belediye personeli siyasi faliyetlerde bulunamaz ismi geçen Eşref Yiğit sizin bilginiz dahilinde Akp li Meclis üyeleri ile birlikte siyasi propaganda yapıyorsa yanlış,sizin bilginiz dışında birileri gönderdi ise onuda siz düşünün. 31 Mart 2019 Yerel seçimleri hayırlı olsun.

MARTIN SONU BAHAR.

Müfit Besler 23.03.2019