Türkiye OPET İstasyonları arasında satış ve hizmet kriterlerinde  yapılan değerlendirme sonucunda dereceye giren MOBİPA personellerine “Bravo”ödülleri,  OPET Marmara Bölge Satış Müdürü Mehmet Ali Ertuğrul tarafından sunuldu. 
Törende konuşan OPET Marmara Bölge Satış Müdürü Mehmet Ali Ertuğrul, “Bin 250 OPET bayisi arasında MOBİPA petrolü 2019 yılında göstermiş olduğu başarılardan dolayı kutluyoruz. İstasyonumuz Türkiye 48’ncisi olmuştur. Aynı zamanda Marmara bölgesinde 10’ncu, Bursa bölgesinde de ikinci olmuştur. Vermiş olduğu hizmetin kalitesi her geçen gün artarak devam edecektir. 2020 yılında inşallah birincilikle bayrağı dalgalandırmalarını bekliyoruz. Kendilerini tebrik ediyoruz” dedi.
HEDEF 2021'DE TÜRKİYE BİRİNCİSİ
Bursa ikincisi olarak “Bravo” ödülüne layık görülen MOBİPA adına konuşan İstasyonlar Müdürü Suat Güzel, “MOBİPA ailesinden çalışmaktan dolayı mutluyuz. Ben ve ekip arkadaşlarım 2021 yılında Türkiye birincisi olmak için elimizden geleni yapacağız. Ekibime ve patronlarımız sayın Hasan Çağlayan ve Haldun Çağlayan’a verdikleri destek için teşekkür ederim.” dedi.

Editör: Süper Kanal TV