Mahmudiye Mahallesi Ağaç İşleri Bölümü 14. Mobilya Sokak üzerinde bulunan Diriliş Mobilya Aksesuarları’nın yeni Show Room’u açılışı mehter takımının gösterisi ile başladı. Programa İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

İNEGÖL’DE TEK
Açılışta konuşan Diriliş Mobilya Aksesuarları firma sahibi Enes İnan, “Özel günümüzde bizlere değer vererek yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. AR-GE ve tasarımı destekleyecek olan kapsamlı ürün yelpazemizle Show romumuzu aştık. Show Room bölümümüzde tasarımcı arkadaşlarımızın öncülüğünde firmalara özel çalışmalar olacaktır. İnegöl’ümüzde tek olup ülkemizde de nadir olan bir tasarım merkezini sizlerle buluşturmaktayız. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yeni işyerimiz İnegöl’ümüze ve sektörümüze hayırlı olsun” dedi.

TEDARİKÇİLERİMİZ BİZİ YENİ ÜRÜNLERE ZORLUYORLAR
İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “İnegöl’de mobilyanın gelişmesinde en önemli faktörlerden biri tedarikçilerimizdir. Mobilyacılarımız, tedarikçilerimiz, nakliye ağımız ile birlikte hem yurt içine hem dünyaya bu güzel ürünümüzü tanıtma fırsatı bulduk. Tedarikçilerimiz de bizi her zaman yeni ürünlere zorlamıştır. İnegöl’ün güzel ürünlerinin gelişmesine katkı sağladıkları için tedarikçilerimizi tebrik ediyorum. Diriliş Aksesuara başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

CİDDİ KATKILAR SUNACAKTIR
Son olarak konuşan İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Başkanı Yavuz Uğurdağ ise, “İnegöl mobilya sektörü her alanda ciddi anlamda gelişme kaydediyor. Bunun yanında yan sanayimiz bizim olmazsa olmazımızdır. Bu gelişimlerden bir tanesi de kardeşlerimizin büyük emeğiyle ortaya koyduğu bu işyeridir. Firmayı gezdim. Tasarım sahibi ürünler yer alıyor. Tasarımcılarımızı ve işyeri sahiplerimizi yeniliklerinden dolayı kutluyor, işyerinin İnegöl mobilya sanayimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak firmanın açılışı gerçekleştirildi.
Editör: Süper Kanal TV