Mahmudiye Mahallesi Kafkas Sokak’ta poliüretan malzeme üretimi yapan bir işletmede meydana gelen yangın korku yaşattı. Yangın, ekiplerin yerinde ve zamanında müdahaleleri sonucunda söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre yangın,  saat 15.00 sıralarında Mahmudiye Mahallesi Kafkas Sokak üzerinde bulunan bir imalathanede meydana geldi. İddiaya göre, bölgede faaliyette bulunan bir imalathanede henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi. İşletmeden yükselen dumanları fark eden çevre sakinleri, durumdan şüphelenerek 110’a ihbarda bulundular. İhbar üzerine olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, polyester ürün üreten imalathanede bulunan yangının büyümemesi için 3 araçla müdahaleye başladılar.

Meydana gelen yangın, ekiplerin yerinde ve zamanında müdahaleleri sonucunda büyümeden söndürüldü. İtfaiye ekipleri, söndürme ve soğutma çalışmalarının ardından normale dönerek bölgeden ayrıldılar. Olayda yaralanan olmazken işletmede maddi hasar meydana geldi. 

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Editör: Süper Kanal TV