Özellikle son dönemde kurda meydana gelen spekülatif artışlar sonucu fiyatlamalarda yaşanan yukarı yönlü gidiş, yüksek enflasyona neden olmuştur.

Gelinen durum, sadece kamu kurumları ya da bakanlıkların mücadelesinin ötesinde, Enflasyonla Topyekun Mücadele ihtiyacını doğurmuştur.

Türkiye’nin enflasyonla mücadelesinde başarıya ulaşması için kamu öncülüğünde başlatılan programa, Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu ve 200 Mobilya Üretici Firmaları ile birlikte tMobiliyum AVM olarak tam destek verdiğini açıklaya Mobiliyum Yönetim Kurulu Başkanı T. Timur HAN Tüm Mobilya Alışverişlerinde % 15 indirim sağlayarak özel sektörün gönüllülük esasına dayalı desteğini tüm üyeleri adına verdiğini dile getirmiştir .

Bu kapsamda, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’na katkı sağlamak isteyen tüm firmalardan beklenti, ürün ve hizmetlerde yıl sonuna kadar yüzde 15 asgari indirim taahhüdü vermeleridir diye belirtmiştir.

T. Timur Han yine Mobiliyum Avm olarak bizler de her zaman olduğu gibi enflasyonla mücadele konusunda da devletimizin, milletimizin yanındayız.

Ekonomik anlamda tam bir mücadele içinde olan, bu anlamda ülkemize ve devletimize en güçlü desteği yine esnafı, tüccarı, çalışanı, üreteni, tüketeni olarak bizler vereceğiz." Dedi.

Editör: Süper Kanal TV