İnegöl Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timurhan inegöl'de yapılan fuarla ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Timurhan yaptığı açıklamada şunları söyledi.  Bilindiği gibi 42. MODEF EXPO Fuarı düzenlendi. Bu fuarın öncelikle şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun.  Bizde Mobiliyum olarak arkadaşlarımızla bu fuara nasıl katkı koyabiliriz diye düşündük ve her fuar yeni bir tecrübedir.  Bizde bu fuarda farklı etkinlikler gerçekleştirdik. Bugün ki aldığım rakamlara göre fuar süresince   gerek yurt içi gerek yurt dışından 28 bin kişiyi ağırladık. Hem A etabı hemde B etabı durumlarından memnun. Mobiliyum üyelerimize ayrıca buradan teşekkür etmek istiyorum. Her biri fuara özel hazırlandılar. Fuar genel olarak herkese mutlu etti. Tabi ki mutlu olmayan arkadaşlarımızda vardır  onlarda bu fuardan bir tecrübe ediniyorlar. Belki malları çok güzeldi bir fiyat oturtamadılar. Belki ürünlerini sergileyemediler, kombin tercihini yanlış yaptılar bu fuar hepimiz için gerçek bir tecrübe  ama genel anlamda baktığımda mobiliyum üyeleri fuardan memnun. Modef fuarına katılan arkadaşlarımızında fuardan memnun olduklarını duyduk inşallah daha güzel olacak.

Sözlerine devam eden Timurhan,  Mobiliyum AVM 225 bin metrekare kapalı alana sahip Avrupa’nın, Türkiye’nin en büyük kapalı mobilya mobiliyum alışveriş merkezi. Biz yönetime geldiğimiz zaman önce ekonomik  anlamda temeli sağlam taşa oturmamız lazımdı bizimde ekonomi anlamda sıkıntılarımız vardı. İlk geldiğimizde mobiliyumun borçlarını kapattık. Daha sonra B etabının inşaatını bitirdik.  Yavaş yavaş mobiliyumun ismi Türkiye'ye Dünya'ya duyurmak için elimizden gelen tüm çabayı göstermeye çalışıyoruz. Fuar’ın oluşumuyla beraber şehrin tüm katmanları fuardan istifade etti. Fuar’ın artısı enerjisi çok farklı oluyor. Fuar’ın bereketini tüm İnegöl görüyor. Önümüzde ki son 4 seneyi İnegöl olarak kaçırmamamız gerekiyor. Gerek siyaset gücümüzle, gerek birlik ve beraberliğimizle önümüzdeki son 4 yılı ben bulunmaz bir velinimet olarak görüyorum. İnşallah bunu iyi değerlendiririz. İnegöl’e daha iyi bir fuar alanı nasıl kazandırırız, MODEF fuarını nasıl daha ileriye götürürüz, Ertuğrul Gazi Caddemizin değerini kaybettirmeden orayı nasıl aktif tutarız bunları birlik ve beraberlik içerisinde şehrin tüm katmanlarıyla oturup istişare ederek daha ileriye gideriz diye konuştu.

Kendisinin de bir fuar katılımcısı olarak memnun ayrıldığını belirten Timurhan, “Derslerimize iyi çalışırsak, yaptığımız ürünleri ve fiyatlarını iyi ayarlaya bilirsek fuar başarılı geçebiliyor. İnegöl dışarıdan alıcı heyetleri buraya getirebiliyor. Bizim bu gücümüz var. Birlik ve beraberlik içerisinde  yapamayacağımız birşey yok. Bu fuar  yurt dışı anlamında bereketli geçti. A ve B etaplarını gezdim herkes oldukça memnun diye konuştu.

Editör: Süper Kanal TV