Kurşunlu İstiklal İlkokulu anasınıfı öğrencileri sınıf etkinliği kapsamında düzenlemiş olduğu Pazar sergisinde sınıf öğretmeni ve velilerin katkılarıyla kurşunlu halkına sebze ve meyve satışında bulundular.

Sınıf Öğretmeni Hamit Kırat; Kurşunlu semt pazarında yapılan satış etkinliği, minik öğrencilerin küçük yaşta ticareti ve sosyal etkileşimi öğrenmesi, özgüvenlerinin gelişimi ve çocukların cesaretlendirilmesi, bu sayede eğitimine büyük katkı sağlamak amacı ile düzenlenmiştir. Pazar etkinliğinden elde edilen gelir ile sınıfımıza yeni oyuncaklar ve eğitim gereçleri temin edinme kapsamında faydalı bir çalışma olduğuna inanıyorum dedi.

Kurşunlu halkı Minik Öğrencilerin yapmış olduğu Pazar etkinliğine yoğun ilgi gösterdi, böyle etkinliklerin daha fazla desteklenmesi gerektiğini belirttiler.

SSK DOKTORU GİBİ UZAKTAN BAKMA GEL GEL

Minik Kalpler Sergisi’nde,  minik pazarcıların slogan ve pankartları Pazar esnafının ve müşterilerinin dikkatini çekti “SSK Doktoru gibi uzaktan bakma gel vatandaş gel” “Bizden almaşsanız küseriz”  Acun da buradan aldıysa siz hiç şüphe etmeyin”  “Tarkan bile buradan aldı elli lira borcu kaldı” diye Slogan ve Pankartları,  Pazar müşteri ve esnafının yüzünü güldürdü.