Alınan bilgilere göre kaza Bursa Ankara yolu hikmet şahin köplü kavşakta meydana geldi. Bursa'dan inegöl'e doğru seyir halinde olan Özkan S idaresindeki 16 PT 150 plakalı kapalı minibüs Ana yoldan inegöl'e girdiği sırada yağmurla birlikte kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç önce yol kenarıdaki kaldırım taşları çarparak köprünün altındaki yolda bulunan su kanalına düşürek yan yattı. O sırada hemen kaza yapan aracın arkasında bulunan Cerrah mahallesi muhtarı Hasan Ayar hemen sürücünün yardımına koştu.

Yan yatan araç içerisinde çıkartılan sürcü aracın üzerine yatırıldı. Daha sonra kaza yerine çağrılan sağlık görevlileri aracın üzerine çıkararak yaralıya müdahale etti. Özkan S. müdahalenin ardındna polis ve sağlık görevlilerin müdahalesiyle araç üzerinden indirilerek ambulansa konuldu. Yaralı sürücü ambulansla inegöl devlet hastanesi kaldırıldı. Yaralının sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi. Kazaya şahit olan Muhtar Hasan Ayar ise şunları söyledi.

Kaza yapan araç hemen benim önümdeydi. Virajlı yola hızlı girince yağışla birlikte kaygınlaşan yolda kontrolden çıkarak devrildi. Hemen aracımı durdurup yardımına koştum ve sürücü çıkardım. Daha sonra bölge trafikte polis arkadaşlar ile sağlık görevlileri geldi. Yaralının sağlık durumu iyi Allah'a şükürler olsun diye konuştu.

Editör: Süper Kanal TV