Alınan bilgilere göre kaza Mesudiye mahallesinde meydana geldi. Çiftlik sokaktan gelen Hüsseyin El B idaresindeki plakasız motosiklet ve Barış B idaresinde 16 PB 567 plakalı minibüs pazarcı sokak üzerinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücü ile arkasında bulunan Muhammed A yaralandı. Yaralıların yardımına kaza gören çevredeki vatandaşlar yetişti. İhbar üzerine sağlık ekipleri olay yerine geldi. Durumu ağır olan Hüsseyin El B ambulansla hem inegöl devlet hastanesine kaldırıldı.

Diğer yaralı için başka bir ambulans çağrıldı. Sağlık görevlileri gelene kadar yaralı Muhammed A'nın amcası yeğeni bir yandan eliyle güneşten korurken biranda ağlayan yeğeni teselli etmeye çalıştı. Muhammed A olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından inegöl devlet hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan kaza anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Hüsseyin El B'nin sağlık durumun ağır olduğu diğer yaralının ise hayati tehlikesinin olmadı öğrenildi. Kazada parçalara ayrılan motosiklet ise çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırılarak otoparka götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor. 

Editör: Süper Kanal TV