Saadet Partisi bayraklarıyla süslenen bisikletlere, şeffaflığı temsilen beyaz tişört giyerek binen partililer, İnegöl’ün caddelerini turladı. Ortaya çıkan renkli görüntüler sonrasında açıklama yapan Eroğlu, “Bizler, zafere giden bu yolda 94 ruhu için pedal çevirip ter döktük. İnşallah göreve geldiğimiz zaman da hizmet için İnegöl’ ü karış karış gezip vatandaş için ter dökeceğiz. Beş yıl sonra, görev süremiz dolduğunda da döktüğümüz terler sonucu ıslanan tişörtlerimiz bu şekilde  lekesiz ve pak olacak. Gençlik Kollarımıza böyle güzel bir programda bizleri bir araya getirdikleri için teşekkür ediyorum ve bu vesileyle gençlik projelerimden bahsetmek istiyorum” dedi.

“SORUMLULUK ALIP YETKİSİNİ KULLANAN GENÇLİK”

Sorumlu kabul edilip kendilerine tedavi projeleri uygulanan bir gençlik değil sorumluluk alıp yetkisini kullanan yönetimle birlikte ideal projelere imza atan bir gençlik hedeflediklerini belirten Eroğlu, “Gençlerin yönetime katılması için gençlik meclisleri kuracağız. Gençlerle birlikte kariyer konferansları, geziler, öncü gençlik proje yarışmaları organize edecek, kötü alışkanlıklarla mücadele etmek için projeler gerçekleştireceğiz. Çocuklarla beraber çocuk meclisimizi kuracak çocuk parkı, yüzme havuzları, futbol sahaları yapacağız. Çocuklarımız ve gençlerimiz için psikolojik danışma merkezleri açacağız ve bütün bunları gençlerle istişare ederek gerçekleştireceğiz” dedi.

“GENÇLİK VE ARGE MERKEZİ”

Eroğlu, gençlik ve arge merkezi projesinden bahsederek şu şekilde detay verdi, “ARGE merkezimizde bilgisayar teknolojileri, yazılım teknolojileri, endüstriyel sanatlar, tasarım teknolojileri, mobil hizmet teknolojileri, sosyal medya, labarotovarlar, matematik merkezi, patent destek merkezi yer alacaktır. Sportif projeler kapsamında mevcut yaz spor okullarının işlev ve etkisini arttıracak ve yeni yaz spor okulları açacağız. İlçemizde spor alanlarını yaygınlaştıracak ve malzeme yardımı yapacağız.  Su sporları ve dinlenme merkezi AQUA PARK projesini hayata geçireceğiz”.

Editör: Süper Kanal TV