MHP İnegöl İlçe Teşkilatı tarafından başlatılan ’Bu sofrada bereket var' programları her hafta düzenli olarak gerçekleştirilmeye devam ediyor. MHP İnegöl İlçe Teşkilatının her hafta pazar günü düzenlediği sabah namazı programlarında, cami cemaati vasıtasıyla halkın sorunlarına çözümler aranıyor.

Bu hafta İnegöl MHP Teşkilatının öncülüğünde İnegöl, Yenişehir ve İznik teşkilatları sabah namazında İznik Ayasofya Camiinde bir araya geldi.

Cami de Fetih süresi okunduktan sonra Afrin'deki askerlerimize ve tüm şehitlerimiz için dua edildi. Namazın ardından halkla beraber kahvaltıya geçtiler.

Kahvaltının ardından bir konuşma yapan MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, "Afrin'de yürütülen operasyonda şehit olan askerlerimize rahmet, gazilerimize de sağlık ve sıhhat diliyorum. Bugün burada olmamızın nedeni teşkilatlarımızın kaynaşmasını sağlamaktır. Biz bir oldukça, diri oldukça düşmanlarımız çatlamakta, fitne odakları azmakta. Ancak bilmeleri gereken bir şey var ki; bakın bugün burada üç teşkilat beraber sabah namazında bir araya gelebiliyor ve vatan için, millet için, bayrak için her türlü fedakarlığı yapmaya devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin" dedi.

Hayati Bedir'in ardından açıklamalarda bulunan MHP Yenişehir İlçe Başkanı Arif Eren, "Birliğimiz ilelebet sürecek ve göreceksiniz en yakın seçimlerde İnegöl, Yenişehir, İznik belediyeleri MHP'nin olacaktır. Bu belediyeleri kazanacak teveccüh ve bu belediyeleri hakkıyla yönetecek kadrolar bizde var ve biz buraları aldıktan sonra halkımızla iç içe olmaya devam edecek ve milletimize hizmet etmekten bugün olduğu gibi yarında gurur duyacağız" dedi

Son olarak açıklamalarda bulunan İznik MHP İlçe Başkanı Hüseyin Çetin, "Bugün burada çok duygulu anlar yaşamaktayım. Bugünden MHP'nin önce belediyelerde sonrada genelde iktidarının ayak seslerini görüyorum. İznik’e gelip bizi yalnız bırakmayan İnegöl ve Yenişehir Teşkilat başkanları ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Gaflete düşenleri görmeden, onlara aldırmadan çalışmalarımıza devam edecek ve bu teşkilatı milletin gönlünde kurduğumuz teveccühe layık olmak ve daha yükseklere taşımak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından esnaf ziyaretleri yapan teşkilatlar İznik'ten ayrıldılar. İnegöl İlçe Teşkilatı Şehit ateşinin düştüğü Yenişehir'e de ziyarette bulundu. Şehidimizin ailesini ziyaret eden MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyeleri, şehidimizin ailesine Kur'an-ı Kerim ve bayrak hediye etti.